osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar (Style plus'da var) Deri kaplı direksiyon simidi & vites topuzu Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Sürücü ve ön yolcu koltuğunda ayarlanabilir bel desteği Ön koltuk kol dayanağı ve kapaklı eşya saklama bölmesi "Ford Power" Anahtarsız Çalıştırma Sistemi Çift Bölgeli İklim Kontrollü Otomatik Klima Led iç ortam aydınlatması Yan perde hava yastıkları (Style plus'da var) Yokuş Kalkış Desteği (HLA) birde lüks tavan kaplaması mevcut. Artısı ise (Düz Yeni Titanium'dan) Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, Isıtmalı Ön Cam anahtarsız çalıştırma siteisinde ecoo motor seçenegi ile sunulacaktır diye yazmışlar hı bide x paketli almayacaksa demiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 anahtarsız çalıştırma siteisinde ecoo motor seçenegi ile sunulacaktır diye yazmışlar hı bide x paketli almayacaksa demiştim Ford Power ile Start-Stop ayrı sistem..Yani hata yok..Bunun görevi Buton..Diğeri motorun durup çalışması.. Ve bu yazdıklarım X paket değil.. Onları eklersek liste uzar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Ford Power ile Start-Stop ayrı sistem..Yani hata yok..Bunun görevi Buton..Diğeri motorun durup çalışması.. Ve bu yazdıklarım X paket değil.. Onları eklersek liste uzar eyvallah abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 (düzenlendi) Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar (Style plus'da var) Deri kaplı direksiyon simidi & vites topuzu Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Sürücü ve ön yolcu koltuğunda ayarlanabilir bel desteği Ön koltuk kol dayanağı ve kapaklı eşya saklama bölmesi "Ford Power" Anahtarsız Çalıştırma Sistemi Çift Bölgeli İklim Kontrollü Otomatik Klima Led iç ortam aydınlatması Yan perde hava yastıkları (Style plus'da var) Yokuş Kalkış Desteği (HLA) birde lüks tavan kaplaması mevcut. Artısı ise (Düz Yeni Titanium'dan) Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, Isıtmalı Ön Cam Bunların içinde ihtiyacım olan keşke bendede olsaydı dediğim teş şey otamatik klima diğerlerine gelirsek birkaç belirgin fark için konuşmam gerekirse Yokuş kalkış desteği:hiç ihtiyacım olmayan birşey. Anahtarsız çalıştırma:eğer bunula birlikte anahtarsız giriş çıkışta olsaydı olabilirdi zaten kapıları anahtarla açtıktan sonra hazır elimdeyken tek deliğe sokup çalıştırmak zor değil.Yetersiz bir özellik olduğu için gereksiz. Otomatik klima:dediğim gibi tek keşke olsaydı dediğim şey onun içinde 5 milyar fark verilmez bence Start stop:iyi olurduda zaten dizellerde yok Orta kol daya konsol:Serivte aracı alırken armster marka kolçak takıldı oldukçada memnunum Bel desteği:Hiç ihtiyacım olmadı sanırım ford un koltukları oldukça ergonomik bir kere bile sırt ağrısı çekmedim Krom kaplamalar:Aracım beyaz renk olduğu için mat plastik kromdan daha hoş duruyor.Hatta istense 100 lira civarında orjinalin aynısı cam çıtaları piyasada mevcut. İşin özeti adamlar boşuna kaldırmadılar style paketi Temmuz 2, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 (düzenlendi) Style sahibi olarak Titanium almanı öneririm.. sonra keşke şu da olsaydı keşke bu da olsaydı diye yakınmak kötü oluyor.. Style sahibi olarak keşke olsaydı dediğiniz bir şey mi var???(otomatik klima dışında)Üstteki yazımı bir okuyun.Yine keşke diyorsanız saygı duyarım Temmuz 2, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 5.000 mı Bugün ki görüşmeler sonucu Style plus ile Titanium Plus Arasındaki fark 3500 tl'dir.yukardaki tabloya göre plus'i silin ve perde hava yastıklarıniıekleyin gerisini hesaplayın.. Dediğim fiyatlara bunu almamak sadece gereksinim kararı ile olur mantıksız asla olamaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 (düzenlendi) 5.000 mı Bugün ki görüşmeler sonucu Style plus ile Titanium Plus Arasındaki fark 3500 tl'dir.yukardaki tabloya göre plus'i silin ve perde hava yastıklarıniıekleyin gerisini hesaplayın.. Dediğim fiyatlara bunu almamak sadece gereksinim kararı ile olur mantıksız asla olamaz Ben ford un kendi sitesindeki liste fiyatı üzerinde konuşuyorum 4.300 tl lik bir fark var. Bu arada dizel araçlardan bahsettiğine eminmisin? Şu an düz dizel titanium opak renk nedir fiyat mesela?Lİste fiyatı değil indirimli fiyatı Temmuz 2, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Ben emin olmadan pek fiyat vermem. Fiyat başlığındaki son yorumlarda aktardım, yoldayim şimdi de Ona ek olarak style plus sedan gri 53.750 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Ben emin olmadan pek fiyat vermem. Fiyat başlığındaki son yorumlarda aktardım, yoldayim şimdi de Ona ek olarak style plus sedan gri 53.750 Madem yoldasın önüne bak laf yetiştireceğine bide moderatör olup örnek olucan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Madem yoldasın önüne bak laf yetiştireceğine bide moderatör olup örnek olucan Yolda ama duruyoruz sonuçta sehirici. Polis değiliz sitenin amelesiyiz nitekim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Yolda ama duruyoruz sonuçta sehirici. Polis değiliz sitenin amelesiyiz nitekim Unuttum bir an sen istanbulda araç kullanıyordun değilmi?Biz izmirliler işte herkezi kendimiz gibi rahat sanıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Unuttum bir an sen istanbulda araç kullanıyordun değilmi?Biz izmirliler işte herkezi kendimiz gibi rahat sanıyoruz Ben şuan hiçbirinde değilim..Geldim zaten eve Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Ben şuan hiçbirinde değilim..Geldim zaten eve :Yeeh: Bu gün 15 km lik yolu 15 dakkada geldim ya çok çile şu izmir trafiği Sen kaç saat geçirdin trafikte?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Ben şuan hiçbirinde değilim..Geldim zaten eve :Yeeh: Bu arada yakup gerçekten şu an opak renk düz dizel titanium en son olur fiyatı kaçlardadır tahminen bir tanıdık sorduda şimdi sorsalar liste fiyatını söylerler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Hill holder olmadığı için dizellerde problem yaşayanlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap