Ozan Kar Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2012 USBden ipod bağlayınca müzikleri görüyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Usb'den ziyade bluetooth daha rahat bence Görüyor tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Yildirim Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Evet görüyor. Ama Yakup beyinde dediği gibi bluetooth u tercih ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 (düzenlendi) iphone bluetoothtan müzik çalabiliyormu bilmiyorum parrot ck3100 ile çalamıyor birde bluetooth ile müzik dinleyince şarj ne olur kestiremedim Temmuz 1, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 iphone bluetoothtan müzik çalabiliyormu bilmiyorum parrot ck3100 ile çalamıyor birde bluetooth ile müzik dinleyince şarj ne olur kestiremedim Çalıyor çalıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Usb üzerinden ipod daha kaliteli ses veriyor. Ayrıca usb ile hard disk takip dinlemekde mümkün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Ayrıca şarj oluyor..bu da büyük avantaj..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Fakat sanırım sürekli şarj oluyor o biraz sıkıntı ipod için. Gerekirse şarj için telefonu bağlamakta mümkün ama. Ben çakmak çıkışından usb çevirici ile şarj ediyorum genellikle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 peki ipoddaki playlist ve şarkı isimlerini(ID3Tag) görebiliyor mu? Benim şarj ihityacım olsa çakmaktan çalışanları tercih etmezdim(orjinal olmadığını varsayıyorum) çünkü 12voltu 5volta düşürmek için çok basit bir entegre kullanılıyor yanması durumunda direk cihaza 12 v gidiyor. fordun bu dönüşümü kaliteli yaptığını düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 peki ipoddaki playlist ve şarkı isimlerini(ID3Tag) görebiliyor mu? Benim şarj ihityacım olsa çakmaktan çalışanları tercih etmezdim(orjinal olmadığını varsayıyorum) çünkü 12voltu 5volta düşürmek için çok basit bir entegre kullanılıyor yanması durumunda direk cihaza 12 v gidiyor. fordun bu dönüşümü kaliteli yaptığını düşünüyorum Şarkı ismi var işte Playlist i kumandadan seçmek yok sanırım, ben bilmiyorum onu. Buarada 10v ile de iphone şarj oluyor sıkıntı yok bakınız ipad adaptr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Çevirici Belkin sıkıntı olacağını sanmam. Telefonlarda koruma var ayrıca uygun olmayan adaptorle şarj olmaz, korumaya geçer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Aslında sigortalılar var 40-50 lira onlardan almak lazım diğerleri tabiki zararlı 1,1 daha 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Şarkı ismi var işte Playlist i kumandadan seçmek yok sanırım, ben bilmiyorum onu. Buarada 10v ile de iphone şarj oluyor sıkıntı yok bakınız ipad adaptr o adaptörü iphone takınca napıyor bilmiyorum ama şarj ediyorsa bile pilin ömründen yer. Çevirici Belkin sıkıntı olacağını sanmam. Telefonlarda koruma var ayrıca uygun olmayan adaptorle şarj olmaz, korumaya geçer. koruma devresinin yanma ihtimali var belkin iyidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ozan Kar
USBden ipod bağlayınca müzikleri görüyor mu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap