Furkan Ulucak Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2012 Bugün motor güncellemesi yaptırmak ve birkaç ufak sorunu halletmek için Ankara Otokoç'a gittim. Focus 3 için babalar günü kampanyası varmış ve hala devam ediyormuş. Şimdi 135 TL + KDV fiyat ile boya koruma yaptırınca 6 ay sonraki boya koruma ücretsiz yapılıyormuş. Ben de tamam yapın dedim. Belki konu açılmıştır, göremedim ama ben yine de yazayım, düşünenler gidip yaptırsın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 daha bugun sordum eskisehirde 250+kdv dediler demek burada bitmis kampanya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Bugün motor güncellemesi yaptırmak ve birkaç ufak sorunu halletmek için Ankara Otokoç'a gittim. Focus 3 için babalar günü kampanyası varmış ve hala devam ediyormuş. Şimdi 135 TL + KDV fiyat ile boya koruma yaptırınca 6 ay sonraki boya koruma ücretsiz yapılıyormuş. Ben de tamam yapın dedim. Belki konu açılmıştır, göremedim ama ben yine de yazayım, düşünenler gidip yaptırsın. Furkan öncelikle hayırlı olsun ....iyi paylaşım..... Bu arada ne vakit baba oldun hiç haberde vermiyorsun... :P :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Laf arasında Otokoç'larda yapılan boya koruma uygulaması maalesef türünün kötü örneklerinden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Boya koruma yapılması bu kadar basit bir işlem mi nereye gitsem abi boya koruma yapalım diyolar .yakında bakkaldan ekmek alırken bile arabana boya koruma yapalımmı diyecekler diye korkuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Furkan öncelikle hayırlı olsun ....iyi paylaşım..... Bu arada ne vakit baba oldun hiç haberde vermiyorsun... :P :P Vala ben de anlamadım Bekir abi ama çok güzel baba muamelesi yapıyorlar Otokoç'ta, gazı verip "tamam hadi yapın" demek durumunda bırakıyolar :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Y. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Laf arasında Otokoç'larda yapılan boya koruma uygulaması maalesef türünün kötü örneklerinden. kesinlikle katılıyorum, aldıktan 1 hafta sonra ilk yıkama için sonax'a götürdüğümde abi bunda boya koruma olduğuna emin misin demişlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Boya koruma fiyatında da bir anormallik var zaten de neyse, Furkan umarım memnun kalırsın... moral bozmayalım şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Boya koruma fiyatında da bir anormallik var zaten de neyse, Furkan umarım memnun kalırsın... moral bozmayalım şimdi Görücez Alperen abi, 1 hafta sonra yeniden yıkama var. Bizim sokakta aşırı derecede reçine akıyo arabalara ve kuşlar özellikle gelip bizim Focusa bırakıyolar bir takım şeylerini. En azından bi işlem görmüş olucak araç iyi yada kötü.. Bu arada motor yıkama-koruma da yaptılar. Motor çok güzel gözüküyodu tertemiz yapmışlar, parlıyodu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap