Guest Özcan B. Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2012 arkadaslar arac almayı düşünüyoruz ama fiesta-corsa-polo ve cruse arasından seçim yapamıyoruz..sizce hangisi,neden?ya da bi sıralama yapabılır mıyız,bu araclar hakkında bilgi sahibi olan arkadaslarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 fiesta-corsa-polo tamam da bu karşılaştırmada cruze'nin ne işi var anlamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 fiesta-corsa-polo tamam da bu karşılaştırmada cruze'nin ne işi var anlamadım? Sanırım fiyat aralığından ötürü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 fiyat açısından alaka kurduk := Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Benzin bizi öldürmez dersen cruze sonuçta C segmenti araç. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 zaten benzinli düşünüyoruz para sıkıntısı oldugu için,hangısı olursa olsun lpg taktırmayı düşünüyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Benzin bizi öldürmez dersen cruze sonuçta C segmenti araç. Cruze'u bir ara yakın takibe almıştım, fiyatı sunduğu donanım ve görsellik açısından çok uygun, ancak forumlarınıda bayağı takip etmemden biliyorum şehiriçi 10 litrenin altına düşen bi elin parmakları kadar, şehir dışı ise 7,5-8 lt yakan seviniyor... Aydın abinin dediği gibi benzin önemli değil diyorsan Cruze'u tek geçerim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Polo 1.2 benzinli.tupe gerek bile yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Cruze güzel bir araba ama lpg ile uyum açısından sıkıntılı olduğu söyleniyor bazı sitelerde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 servisten 0 olarak tüplü cruze al , miss ... benzin beni yormaz diyorsan tüpsüz al Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Mide bulandırmak gibi olmasın ama şimdi gördüğüm bir haberi paylaşayım istedim. General Motors, ABD, Kanada ve İsrail’de satılan 475 bin 418 adet Cruze modelini yangın tehlikesine karşın geri çağırdı. Chevrolet’nin son iki yıldır cazip fiyatıyla ilgi gören Cruze Sedan modeli, GM tarafından yapılan açıklamada yaşanabilecek yangın riskine karşılık motor korumalarının elden geçirilmesi için araçların geri çağırılıdğını duyurdu. GM geri çağırmanın yaşanmış bir kaza veya yangınla ilgili olmadığını, önlem amaçlı yapıldığını açıkladı. Servislere gelen araçların Temmuz ayı ortasına kadar yarım saatlik bir işlemden geçerek, sorunun ortadan kaldırılması hedefleniyor. Yaşanan gelişme üzerine Avustralya’da satılan 10 bin Cruze modeli de incelemeye alındı. Bu araçların 61 bin 299 adedi Kanada’da, 701 adedi ise İsrail’de satılmıştı. Diğer yandan ABD Ulusal Yol Güvenliği Kurumu NHTSA verilerine göre bugüne kadar ABD’de Chevrolet Cruze Sedan araçların 30 tanesinin bu nedenden dolayı yandığı, ancak bu yangınlarda kimsenin yaralanmadığı rapor edilmişti. Yine verilere göre araçların ön taraflarında 70 km/s hızın üzerinde yapılan yolculuk sırasında yangın başladığı da tespit edilmişti. İlk iki yılda yapılan bu geri çağırma rekor adedi kapsıyor. Daha önce de ilk iki yılında geri çağırılan otomobiller arasında Chevrolet Citation, Buick Skylark, Oldsmobile Omega ve Pontiac Phoenix bulunuyor. Bu arada NHTSA Cruze modelindeki tehlikeye benzer yedi farklı yangın şikayeti gelen 2010 model Jeep Wrangler modelini de inceleme kapsamına dahil etti. Alıntı car medya. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Şimdi görüyorum, konuyu açtığınız yer Focus 3, LÜTFEN KONU AÇARKEN DİKKAT EDELİM Focus 3 sahibi olmak demek bütün konuları burada açmak anlamına GELMEMEKTEDİR. Doğru yere taşınmıştır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 evet bizim de korkumuz bu aslında,cruze fiyatına göre cok cok iyi özellıkler vaadediyor emsallerine göre,,,ama işte kalitede sıkıntı yaşarmıyız sorun burda baslıyor, polo dersek en üst modelinde ancak düzgün özellıkler sunuyor,fiesta ucuz olmasına ragmen paket taktiği ile fiyatını artırıyor,corsa hakkında ise su an bi fikrim yok..bakalım bu ay içinde karar verip birini alacagız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Şimdi görüyorum, konuyu açtığınız yer Focus 3, LÜTFEN KONU AÇARKEN DİKKAT EDELİM Focus 3 sahibi olmak demek bütün konuları burada açmak anlamına GELMEMEKTEDİR. Doğru yere taşınmıştır. pardon alışkanlık yakup bey:= Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 pardon alışkanlık yakup bey:= Sayın meslektaşım, emeğe dikkat edelim yeter; siteye herkesin sahip çıkması gerekiyor. Mühendislikte ilk kural sanırım düzen ve dikkat 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap