Engin Uzunoğlu Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2012 Hürriyetten alıntı; FBI, 9 Temmuz'da internetin fişini çekiyor. Dünya genelinde hissedilecek bu kesinti neden yapılıyor? Hacker'ların Windows'daki bir açık yoluyla dünya çapında 570.000'den fazla bilgisayara zararlı yazılım yüklediğinin ortaya çıkmasıyla birlikte FBI, 9 Temmuz'da internetin şalterlerini indiriyor; zira söz konusu virüs bu tarihte harekete geçeceğinden FBI DNS sunucularını kapatarak önlem almayı planlıyor. DNSChanger ismini taşıyan virüsün yarattığı tehdit ortadan kalktığında kapatılan sunucular tekrar hizmete girecek. Söz konusu virüs, kullanıcıların tarayıcılarını hacker'ların sahte sitelerine yönlendiriyor. FBI, kullanıcılara güvenlik ortağı tarafından yönetilen dcwg.org web sitesini ziyaret ederek zararlıya sahip olup olmadıklarını kontrol etmelerini öneriyor. Bilgisayarınızı kontrol edebileceğiniz ilgili site (checkup) http://www.dns-ok.us/ Detaylı bilgi http://www.dcwg.org/detect/ 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Winzort'da açık devamlı olacaktır Winzort ne de olsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Winzort'da açık devamlı olacaktır Winzort ne de olsa Çok kullanan olunca uğraşmalarına değiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Çok kullanan olunca uğraşmalarına değiyor Bakınız bu gerçeği değiştirmez, winzort; winzort'dur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Mac'im temizmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 http://www.dns-ok.us/ Bide şu siteye bağlanabilsem bende öğrenicem Ben vpn ile farklı ip aracığıyla internete giriyorum belki de bu site dns ayarsız girilmiyordur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Dns ayarlarını yaptım sonuç aynı o zemen şansına küs bidenem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Benim Mac'de temiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Telefonda temiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap