Cihan Buğdaycı Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2012 Merhaba ; Agustos`ta ege turuna cikacagim ve cok sevdigim izmir de 4-5 gun kadar kalmak niyetindeyim ancak otelleri hakkinda cok bir fikrim yok. Oteli sadece uyumak amacli kullanicagim icin cok fazla lukse ihtiyac duyuyorum.Ust limit olarak gecelik 100 tl olarak belirledim tabi daha uygun oteller benim icin cok daha iyi olur. Benim icin en onemli ozellikler temizlik,otopark ve guvenlik .50-60 tl`ye otel buldum Basmane de ama orasida cok pislik bir yermis vazgectim. Sizce urla da kalsam izmir`e gidip gelsem daha mi iyi olur.Izmirdeki arkadaslarimin cok bir fikri yok bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istedim sevgili izmirli forumdaslarim Istedigim ozellikler: En onemlisi temizlik Guvenlik Otopark Evlilik cuzdani istememe Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Evlilik cüzdanı isteme mi? Kordonda içerim ben alkol alırım denize karşı diyorsan izmir içinde kal, yok ben hiç içmem dersen urlada kal. Basmanede çok iyi otellerde var çok kötü otellerde ama izmir içinde 50-60 tl ye iyi otel bulamazsın sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Baran abi bazi otellerde evlilik cuzdani olmadan sikinti cikartiyorlar bir kiz arkadasimla kalirim gece vakti sokakta kalmayayim diye onemli Ben alkol kismini hic dusunmedim en mantiklisi izmir ici Basmaneye hic gitmedim sadece duydugum yorumlar bunlar 50-60 TL olmasi cok onemli degil 100TL`ye kadar olur hatta uc bes de gecebilir benim anlatmak istedigim sadece uyumak icin swiss otel tarzi yerlere bir ton para vermek istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 tamam sen beni ara...cihan alsancakta...var öle bi yer...pm at bana..yardımcı olurum..okke... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Mövenpick'de 1 gün kalmıştım Banyo'da cam var, tv açık iken ses banyoya geliyor felan içerden izliyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 abi gonderdim pm sagol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Mövenpick'de 1 gün kalmıştım Banyo'da cam var, tv açık iken ses banyoya geliyor felan içerden izliyorsun Ama iste ben o tv `yi bile acmicam banyosunu kullanirim gerci o ayri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Ama iste ben o tv `yi bile acmicam banyosunu kullanirim gerci o ayri Tevfik abi senin için en iyi yardımcılardan Eğer ki olmadı netten bakarız..otel işi kolay 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Tevfik abi senin için en iyi yardımcılardan Eğer ki olmadı netten bakarız..otel işi kolay Aynen sagolsun Yahu nete de guvenemiyorumki simdi 3 kurus ekonomi yapalim derken trolarin arasinda kalmaktan korkuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Tevfik abi senin için en iyi yardımcılardan Eğer ki olmadı netten bakarız..otel işi kolay niye ben en büyük yardımcı oluyorum efenim...altmetinde bişilermi yatıyor..otellerden sorumlumuyum allah...üniversitede iken ekmek parası için geceleri resepsiyonist olarak calışmıştım o kadar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Abi resepsiyonist standart maas yerine bellboyluk yada valelik yapsaydin keske gecen birisiyle tanistim bahsislerle herif 2011 focus almis kendine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 yok ulen...yapmadım salladım...okurken izmir fuarının en ciks elemanı idim...sanatcılar...yabancı ülkeden gelenler...ünlüler...napayım otelde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Bir geceliğine crown da kalmıştım çok iyiydi fiyatları benim gittiğim zaman yani geçen sene çok uçuk rakamlar değildi.Bir araştır istersen. Sonuçta partnerinle manzaraya karşı vakit geçirmek paha biçilemez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap