Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 ve bu parayıda ödetmedi devletim 5 sene içerisinde herhangi bir suç teşkil eden hareket veya teşebbüste bu paranın olan cezama ekleneceği söylendi yanlış yazmışım ödemedim yani mesele ödeyip ödeme me meselesi değil Emir, her halükarda ceza veriyorlar. ama yularıda ki iletimde de yazdığım gibi, hafifletici sebep göz önüne alınıyor ve daha önce suç işlememiş olduğun için erteleniyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 ewet abi öyle yada böyle bir bilet kesiyorlar haklısın herşey yasal olsa dahi ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 amma....nefiseyi değil de...adamı vurup öldürseydin..ozaman sana herhaftasonu don atlet sigara taşıyor olurduk birde bu yanı var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 ahahahah sorma abi zaten üzüldü evdekiler neden vurmadım diye en azından nerede ne yaptığımı bileceklermiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 ya öyle tabi içerisi öyle korkulacak bir yer değil...sadece duşta sabunu yere düşürmeyeceksin..düşürürsen o fena.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 harekete geçmemişti henüz 7 sekiz kez yandan ateş ettim amacım ön tekerdi ilerlerken arka tekerede isabet etti bilinçli yapmadım yani senin şahsın üzerinden dönen para yılda 77 trilyon olsun bide bunun neredeyse %60 ı üzerindende vergi öde sana bebek ikende verirler o ruhsatı mali müşavirler bağlı oldukları şirketin yıllık cirosu 7 trilyon civarında (her sene güncelleniyor bu rakam) üzerinde olan şirketler ticari sicil gazetesine genel müdür veya herhangi bir finans departmanıyla doğrudan ilişkili bir departmanda müdür olduğuna dair gerçek kişi olarak ilan edilirse saygıdeğer yengemde taşıma ruhsatlı güzel işlemeli bir silaha sahip olabilir maşallah , yanlız keşke mesaj filan atsaydın şimdi böyle bunları internetten okuyupta peşine düşmesinler ... aman diyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 peşime düşen çabuk yorulur genelde ..farketmez kimseye verecek hesabım yok benim varsa da mahşerde vardır ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 emanet şart mı ? Eğitim ve Aşayiş şart.. Yakup kendini koruma amaçlı yani her mevzuda al karşındakine kullan demiyoruz,emanet derken hepsi girer sen hemen tabancamı geliyor aklına bunun sopası var vs.tabi ALLAH kullandırmayı nasip etmesin. Görüyoruz sokaklarda ne okumuş eğitimliler var,asayişe gelincede şüpeli . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 İşte eğitim demek okumak demek değil... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 İnsan oğlu çiğ süt emmiş diye boşuna demiyorlar . Bakıyor arabada teksin tamam biz bunu yeriz diyorlar,sistem yanlış kafalar yanlış . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Raşit KESKİN Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Geçmiş olsun arkadaşım iyi ki o şeytanlara uyup sanayimidir nedir falan gitmemişsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Ferhat geçmiş olsun....Gün geçmiyorki yeni dolandırıcılık yöntemleri bulup tatbik ediyorlar.....bizlere her zaman dikkatli ve tetikte olmak düşüyor...böylece insanın insana güveni kalmıyor yazık...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Valla abi büyük geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap