Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
bilindiği üzere focus 2.5 lerin üzerinde 60 ah 590 a değerlerinde akü mevcut geçenlerde fazla şarjdan ötürü suyu bitmiş ve şişmiş olan akümü değiştirmek zorunda kalıyorum şarj tutmuyor çünkü şu an mutlu akü 72 amper akü takmak istiyorum çünkü aracımda kışın 2 3 saatimi otoparkımda geçiriyorum haliyle necvox 9308 taktırıcam (navigasyonlu teyp) bunun dezavantajı ne olabilir yani usta dilinde hiçbirşey olmaz daha dayanıklı olur deniyor fakat ben birazda teknik bilgi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Soru
emir hacımustafaoğlu
bilindiği üzere focus 2.5 lerin üzerinde 60 ah 590 a değerlerinde akü mevcut geçenlerde fazla şarjdan ötürü suyu bitmiş ve şişmiş olan akümü değiştirmek zorunda kalıyorum şarj tutmuyor çünkü şu an mutlu akü 72 amper akü takmak istiyorum çünkü aracımda kışın 2 3 saatimi otoparkımda geçiriyorum haliyle necvox 9308 taktırıcam (navigasyonlu teyp) bunun dezavantajı ne olabilir yani usta dilinde hiçbirşey olmaz daha dayanıklı olur deniyor fakat ben birazda teknik bilgi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
7
7
5
Popular Days
May 22
13
May 21
11
Tem 6
9
Tem 7
3
Top Posters For This Question
Gökhan KK. 10 posts
Cem Boneval 7 posts
emir hacımustafaoğlu 7 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Popular Days
May 22 2013
13 posts
May 21 2013
11 posts
Tem 6 2012
9 posts
Tem 7 2012
3 posts
Popular Posts
Aydın Baran
yüksek amper takarsan hiçbir şey olmaz hatta faydalı olur. Ben tüm araçlarımda ilk aküsü bitince bir boy büyüğünü takıyorum.
Yakup Ç. A.
Demekki neymiş okumadan yorumlamak hatalıymış Bizim en büyük hatamız bu zaten.
Cem Boneval
Sözün bittiği yerdeyiz, gene de ille bir daha değerlendirme istiyorsanız: 1. Akün boşalmış 2. Boş kalmasının nedeni %97 şarj tutmaması, %3 alternatörün yeterli şarj akımına sahip olmaması ve %1 aküy
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap