Tevfik Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2012 arkadaşlar oglumun laptop iç edildiği için evdeki 17.3 olduğundan bir laptop alıcam malum kaçtığı içinde en ucuz şekilde sıyrılmak niyetim izmirdeki netten teknolojik bir firmada DELL INS 5110/B45F45 Cİ5-2450M 2.50Ghz 4GB 500GB 15.6"Free DOS bunu gördüm 1.092 tl falan sanırım...bunu alsam oglana neler yapmak lazım biliyormusunuz...şimdiden katkısı olacaklara teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Kirik win7 kurmak lazimda cepten link bulamam.Ben torrentlerden indirip kurmustum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Hatta evdeki makinada kirik vardi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 sagol enginim alırsam birşekilde konuşuruz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Teyfik abi az bekle bir kaç haftaya kadar vatan bilgisayar yine bi yüzde 25 indirim yapar o ara alısın daha uzcuza gelir biz kayınpedere almıştık baya uygun fiyatlara gelmişti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 16sından sonra İstanbul'dayım. Kargo ile gönderebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 (düzenlendi) Teyfik abi az bekle bir kaç haftaya kadar vatan bilgisayar yine bi yüzde 25 indirim yapar o ara alısın daha uzcuza gelir biz kayınpedere almıştık baya uygun fiyatlara gelmişti. bekliyeceğim ama %25 lere bile insa freedos fiyatlarına inmesini beklemek mucize olur... Enginim kargo dediğin dos işletisim sistemi sanırım teşekkürler şimdiden bir karar vereyim..çünkü henüz kral cıplak hiçbirkartım yok sadece nüfus cüzdanına sahibim o zamana tüm kartlarım gelir bende izmire dönmüş olurum zaten... Temmuz 6, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Merak etme Engin sana laptop hediye etmiyor. Kırık windows cDsini kargo ile yollayacak 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Ben sana yarın yolluyim aybettin altı üstü cd.. boş olsa olur mu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 arkadaşlar oglumun laptop iç edildiği için evdeki 17.3 olduğundan bir laptop alıcam malum kaçtığı içinde en ucuz şekilde sıyrılmak niyetim izmirdeki netten teknolojik bir firmada DELL INS 5110/B45F45 Cİ5-2450M 2.50Ghz 4GB 500GB 15.6"Free DOS bunu gördüm 1.092 tl falan sanırım...bunu alsam oglana neler yapmak lazım biliyormusunuz...şimdiden katkısı olacaklara teşekkürler... Geçen hafta kayınpeder teknosadan Asus i5 işlemcili 4 gb ram 640 gb hdd 1gb ekran kartlı makineyi 1200 tl ye aldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 evet haftasonları güzel indirim oluyor bakalım işte ilk aklıma gelen freedos işlemcili bişi almaktı...ama vatan heray zam yapıp sonra indirim diyor..böylece aylık fiyat artışları 1400 1450 1470 1500 1530 gibi rakamlara geliyor yani yılbası ile yılsonu arasında aslında heray bindirim var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032026/hp_pavilion_g61195st_qa450ea_notebook bu var .1.099 buda olabilir mesela... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Aman pavillion'dan uzak durunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Asustan çok memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Aman pavillion'dan uzak durunuz pavillion dv6 serisi kullanıyorum 3 senedir, daha tık demedi... maşallah... şans işi bunlar biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap