Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
merhaba.focus 3 de özellikle 1.viteste son gaz yaparak ani hızlanma yaptığımda direksiyonu kontrol edemiyorum.direksiyon özellikle sağa doğru çok sert bir şekilde kendi kendine kırılıyor..bu acaba tekerlere ani ve fazla tork yüklenmesinden kaynaklanıp doğal bir olay mıdır... araçla ani sıçrama yapmaktan korkuyorum bu yüzden,direksiyon kendini sağa dogru aniden ceker de bi yere vurursam diye...
Soru
Guest Özcan B.
merhaba.focus 3 de özellikle 1.viteste son gaz yaparak ani hızlanma yaptığımda direksiyonu kontrol edemiyorum.direksiyon özellikle sağa doğru çok sert bir şekilde kendi kendine kırılıyor..bu acaba tekerlere ani ve fazla tork yüklenmesinden kaynaklanıp doğal bir olay mıdır... araçla ani sıçrama yapmaktan korkuyorum bu yüzden,direksiyon kendini sağa dogru aniden ceker de bi yere vurursam diye...
Özcan B. tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
21
9
6
4
Popular Days
Tem 7
39
Tem 6
12
Tem 8
4
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 21 posts
emir hacımustafaoğlu 9 posts
Cem Boneval 6 posts
Alper Albayrak 4 posts
Popular Days
Tem 7 2012
39 posts
Tem 6 2012
12 posts
Tem 8 2012
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Hıı, arkadan itiş diyorlar ona...
Cem Boneval
Oversteer arkadan kayma, understeer önden kayma. Direksiyon oynamasının özel bir adı varsa da ben bilmiyorum. Steershake (milkshakeden esinlendim )
Cem Boneval
Arkadan itişli arabaların genellikle başı kıçı ayrı oynamaz, kıçı oynar, kıçı ne tarafa bakıyorsa başı da onun tersine bakar
Bu soruda 54 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap