Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
bende 2011 mart da focus aldım gözüm kapalı ama sonra farkettim ki araba 180 ni geçemiyor:) yokuş aşağı 200km/h yapıyor ama normal yolda 180 km/h zor yapıyor. satabilsem hemen golf alıcam ama focus bu bölgede çok tutulan bir araba değil eskişehir de yani.
merhaba arkadaşlar
Belki inanmayacaksınız ama focusumu alırken, jetta hariç olmak üzere diğer rakipleri ile karşılaştırmadım. ne arayıp fiyatlarını sordum, nede bayiye gidip diğer araçları inceledim. Gözü kapalı aldım derler ya hani işte öyle. Kadere kısmet dedik, bu araç bu kadar övülüyor, hayran kitlesi var, hadi hayırlısı 1 günde alıverdim arabayı.Çok zenginim ya !
Karar verirken jettayı incelemiştim ve test sürüşü yapmıştım. Gerçektende çok güzel araba. bagaj ve iç mekan genişliği bu araçlar içerisinde en fazla olanı. fiyat 56 bindi iki ay önce tdi trend modeli. ancak direksiyondan radyo kumandası bile yok. Üstüne üstlük bir kuruş bile inmediler. Bende fiyatının arabası değil diyerek ayrıldım.
Fluence yolcu olarak binmiştim, ancak pek ısınamadı içim fluence. bende bayiye gidip araştırmadım bile.
Bir müddet sonra gittim forda. Nasıl aldığımı ben bile anlamadım. Aldıktan sonra diğer araçlar nasıldı acaba? corolla, civic, fluence ? tabi içime bir kuşku düştü.
sonra corolla ile karşılaştırdım iç mekan ve bagaj hacmi olarak neredeyse ikiside aynı.
sonra civici inceledim. hem iç mekan genişliği hem ön konsol olarak focus daha iyi.
en nihayetinde içim ferahladı. Gerçektende rakiplerinden daha üstün bir arabayı rakiplerinden birazdaha uygun fiyata almışım, hemde bagajı ve iç mekanı diğerlerinden dar diye düşünürken jetta ve fluence hariç olmak üzere diğerleri ile aynı ve hatta civicten daha iyi olduğunu gördüm.
tabi aracı satın alırken internetten karşılaştırmalı yorumlar aradım ancak pekde öyle yardımcı olacak yorumlar yoktu. Eğer bu araçları karşılaştırma imkanına sahip olmuş arkadaşlar sürüş deneyimlerini ve incelemelerini yazarlarsa inanıyorumki araç sahibi olmayı düşünenlere büyük bir fayda sağlayacaktır.
Soru
ömer kaya
bende 2011 mart da focus aldım gözüm kapalı ama sonra farkettim ki araba 180 ni geçemiyor:) yokuş aşağı 200km/h yapıyor ama normal yolda 180 km/h zor yapıyor. satabilsem hemen golf alıcam ama focus bu bölgede çok tutulan bir araba değil eskişehir de yani.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
7
5
4
Popular Days
Tem 6
23
Tem 23
7
Tem 7
4
Tem 13
1
Top Posters For This Question
ömer kaya 9 posts
Yakup Ç. A. 7 posts
ferhat tezcan 5 posts
Aydın Baran 4 posts
Popular Days
Tem 6 2012
23 posts
Tem 23 2012
7 posts
Tem 7 2012
4 posts
Tem 13 2012
1 post
Popular Posts
Engin Uzunoğlu
Bence hemen satıp Golf alın 200 basmayan araba mı olur?
Aydın Baran
Şaka mı bu? 1.6 atmosferik motorlu golf 180 görüyor mu acaba hiç sordunuz mu kullanıcılarına?
Yakup Ç. A.
Şimdi çektim 4. Vites Bileceksin
Posted Images
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap