Murat İncekara Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 (düzenlendi) Selamın aleyküm Focus Ailesi , Focus 1 aracımı Focus 2 otomatik ile değiştirmeyi düşünüyorum , bütçem 30 000 TL Otomatik dizel başına bela olur diyorlar , Benzin/Tüp mü ? Yoksa Dizel Mi ? Yardımlarınızı bekliyorum , araçtan çok anlamam sadece sürer bakımı gelince yaptırırım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ozbek-otomotivden-2006-ford-focus-dizel-otomatik-1.6-tdci-208602373/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-ghia-lpg-li-otomatik-triptonik-10-numara-hatasiz-ici-bej-208188982/detay 2. seçenek km yüksen olan araçta 3 parça çizik boyası varmış. Boya takıntım çok yok en az 5 sene binebilmek istiyorum , fikir vermeniz ricasıyla. 1.yılda yaptığım kilometre tam 10.000 dir. Nisan 11, 2015 Murat İncekara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 (düzenlendi) Selamın aleyküm Focus Ailesi , Focus 1 aracımı Focus 2 otomatik ile değiştirmeyi düşünüyorum , bütçem 30 000 TL Otomatik dizel başına bela olur diyorlar , Benzin/Tüp mü ? Yoksa Dizel Mi ? Yardımlarınızı bekliyorum , araçtan çok anlamam sadece sürer bakımı gelince yaptırırım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ozbek-otomotivden-2006-ford-focus-dizel-otomatik-1.6-tdci-208602373/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-ghia-lpg-li-otomatik-triptonik-10-numara-hatasiz-ici-bej-208188982/detay 2. seçenek km yüksen olan araçta 3 parça çizik boyası varmış. Boya takıntım çok yok en az 5 sene binebilmek istiyorum , fikir vermeniz ricasıyla. 1.yılda yaptığım kilometre tam 10.000 dir. focuslarin dizel otomatigi sorunlu , düzen tutmadığı için 2007den sonra dizel otomatigi kaldırdılar ! Nisan 11, 2015 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Forumda herkes o modellerdeki Focus otomatikten uzak durmanızı isteyecektir. Biraz araştırırsanız bazı sorunları olduğunu görürsünüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat İncekara Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-ghia-lpg-li-otomatik-triptonik-10-numara-hatasiz-ici-bej-208188982/detay İkinci seçenek yani benzinli tüplü mantıklı o zaman , teşekkürler yorumlarınız için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 (düzenlendi) Artık herşey çok acımasızca üretici tarafından belirleniyor. Yoksa ömürlük motor yapılamadığından değil... Bkz: planned obsolescence (planlı eskitme) Nisan 12, 2015 Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat İncekara Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 golf fsı motorda 1 500 000 km ortalama veriliyormuş , focusta var mı böyle bir ortalama acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 golf fsı motorda 1 500 000 km ortalama veriliyormuş , focusta var mı böyle bir ortalama acaba 1.500.000 km mi demek istediniz? Kim veriyormuş ne veriyormuş anlamadım ama hiç bir firma bir motor için şu kadar gider demez ki. Seri üretim bunlar yarın ne olacağını kim biliyor, breh. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Yıllardır 8. etap programını zevkle takip ederim,bikaç yıl önce Otomobil konusunda en güvendiğim kişi olan Serdar Bostancı programın işin doğrusu bölümünde şöyle ifadeler kullanmıştı(1-2 saattir arıyorum fakat o programı bulamadım) eskiden araçları sıfır aldığımızda 500 km de bakıma giderdik sonra 1.500 km de sonra 5.000 de fakat şuan böyle bişey kalmadı hepinizin bildiği gibi,rodaj olayı içinde gereksiz olduğunu söylemişti ve konuya gelince artık günümüz teknolojisiyle üretilen dizel motorların hemen hemen hepsi doğru olarak standart kullanımda rahatlıkla 500.000 km yol yapabileceğini,benzinlilerin ise 1.000.000 km yapabileceğini söylemişti.Benim için bu konu o programda kapanmıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Simple is the best. Yıllarını arge ye vermiş biri olarak. Diyeceğim budur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap