Ömer Yavuz Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2012 resimde sadece dumanı ön plana çıkarmak amacıyla karartma ve kesme yaptım. MERCURE HOTEL Cratos Premıum Hoteş Cage Disco 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Oooo Kıbrıs'dan geliyor fotolar Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Karartmalı ve dumanlı resim güzelmiş,kanım kaynadı birden(karadenizli olmak böyle birşey herhalde) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Alper o zaman bu resimleri senin için paylaşıyorum MP-5 mermisine dikkat bunu yakalamak için çok uğraştım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Alper o zaman bu resimleri senin için paylaşıyorum MP-5 mermisine dikkat bunu yakalamak için çok uğraştım Teşekkür ettim Ömer abi,uğraştığına değmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 adam matrixin kıbrıs şubesi gibi.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halit Aydın Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Fotoğrafçılığa meraklı biri olarak böyle fotoğraflar gördükçe hevesim artıyor çok güzel çekimler. Emeğinize sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 elimden geleni yapıyorum çok daha iyileri yakında paylaşımda olacak arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Harika bir paylaşım olmuş eline sağlık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Çok güzel fotoğraflar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 harika Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Emeğinize sağlık çok güzeller Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap