ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2012 (düzenlendi) Tüm ford araçların babası ve izmirin gururu (plaka 35)ile tanıştırayım sizleri (yako ben bunu koyacak bir kategori bulamadım sen bulabilirsen koyuver birzahmet) Temmuz 9, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 vay maşallah.. kompakt kamyon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Başlığın focus 3 olmayacağı kesin Ben görmedim bunu izmirde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Başlığın focus 3 olmayacağı kesin Ben görmedim bunu izmirde Ben gördüm hatta fotoyuda ben çektim.Işıkkent ayakkabıcılar sitesine gelmeden genesis ayakkabının sahibinin aracı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 (düzenlendi) Başlığın focus 3 olmayacağı kesin Ben görmedim bunu izmirde abi uzaydan görülebilen tek araçmış nasıl görmezsin şaka bir yana dehşet bir makineymiş.. ama o genesis yazıları ile içine etmişler biraz... Temmuz 9, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Bu araç amerikadan alınıp orada bu hale getirilmiş türkiyede 2 3 ay incelenmiş ruhsat verilsinmi verilmesinmi diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 (düzenlendi) Bu araç bu kardeşin tekerlekli hali gibi... Her ikisine de -ayıp olacak ama- O H derim ve sessizce sıvışırım (bana Türk kası yetiyor). Temmuz 9, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 biraz klasik oacak ama 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker kadılar Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Canavar gibi maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 (düzenlendi) abi uzaydan görülebilen tek araçmış nasıl görmezsin şaka bir yana dehşet bir makineymiş.. ama o genesis yazıları ile içine etmişler biraz... o genesis yazıları arabanın sahibi genesis ayakkabının sahibi olduğu için orada yazıyor adam kendi reklamını kendi aracıyla yapıyor Temmuz 9, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 o genesis yazıları arabanın sahibi genesis ayakkabının sahibi olduğu için orada yazıyor adam kendi reklamını kendi aracıyla yapıyor yok onu anladım da aracın havasını almış bir miktar.. gerçi bunda öyle bir hava var ki ne kadar alsan da bitmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Bunla focus3ü yanyana hayal ettim de "oğlum bak git" der gibi bakar bu ona 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 (düzenlendi) Bunla focus3ü yanyana hayal ettim de "oğlum bak git" der gibi bakar bu ona bence demez.. direkt süpürgeyi koyar kafasına kafasına... bunun kapısını açıp direkt focus'un tavanına çıkılabilir sanırm yanyana dururlarsa Temmuz 9, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Ben yanında durdum lastik boyu belimin üstünde gerisini siz düşünün.Direk yanında durduğum da boyum anca kapı açma koluna falan denk geliyor. Emin olun abartmıyorum bu arada boyum 176 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Ben yanında durdum lastik boyu belimin üstünde gerisini siz düşünün.Direk yanında durduğum da boyum anca kapı açma koluna falan denk geliyor. Emin olun abartmıyorum bu arada boyum 176 diyorum ya kapıyı aç direkt focusun tavana çık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap