Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 aspirin sögüt agacından yapılır arkedeş...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Abi bide Adana tarafında kabak çiçeğine sarıp dolmasını yapıyorlar o da güzel bak (Konu sahibi birazdan terlikle kovalar bizi) hmm onu denemedim bak.. (başlık sahibi ile kalsa iyi, yönetim tarafından banlanmazsak iyi) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 nasıl olmam Bora geldi...aslında Aydının bıyıklarda yeni terliyordu diyecektim hadi dedim sataşmayayım...akşam cok güzel serin biryere gittik havuz başı tekirdağlar...sac kavurmalar mezeler kıltüy...iyi geçti ondandır.... Korkma korkma; nerdesin sen şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 aspirin sögüt agacından yapılır arkedeş...... eveeeet, o malum kastamonu türküsüne tekrar dönüş yapabiliriz o zaman.. Manda Yuva Yapmış Söğüt Dalına: Reloaded.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bora geldiğinda Baro dan kovulmuştu....ne günlerdi....azmı yattı sitede...yako ozaman forumdaki çöplük teki leri satıp para alıyordu...çöp olsundiye ne geyikler yapıyorduk..foruma sponsor buldu bizi dışladı.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 (düzenlendi) Korkma korkma; nerdesin sen şimdi? uşakta öbür hafta izmirdeyim uzun birsüreeeeeeeeeee...aydın yeni araba yeni cdler kordon mutlaka buluşuyoz gelen gelir...ama...sorun şu zaten ben herfhafta sizlerle buluştuğum için bu kez zor olucak eşimden izin almam...yani onunla birlikte karşılaşırsan yenge verdiğin izinler için sagol..Tevfik abisiz hertoplantı geçmiyor iyiki izin veriyorsunde bazı geceler kalıyoruz falan de... Temmuz 11, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Ben geldiğimde buralar gözünün gördüğü kadar heeep dutluktu...şuralar da bataklıktı, kim derdi ki şimdi bu kadar değerlenecek.. dedeme şuranın dönümü 10 lira demişler de almamış, alsaymış şimdi acayip zengindik.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 eveeeet, o malum kastamonu türküsüne tekrar dönüş yapabiliriz o zaman.. Manda Yuva Yapmış Söğüt Dalına: Reloaded.. The rise of mandas (buffalos ) .... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 uşakta öbür hafta izmirdeyim uzun birsüreeeeeeeeeee...aydın yeni araba yeni cdler kordon mutlaka buluşuyoz gelen gelir...ama...sorun şu zaten ben herfhafta sizlerle buluştuğum için bu kez zor olucak eşimden izin almam...yani onunla birlikte karşılaşırsan yenge verdiğin izinler için sagol..Tevfik abisiz hertoplantı geçmiyor iyiki izin veriyorsunde bazı geceler kalıyoruz falan de... Hadi toplantılara inanır da fordçular gece kalmalı toplanıyoruz dersek yemez. Hele 2 aylık bebeği olan birine hiç inanmaz gece kalmaları falan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Hadi toplantılara inanır da fordçular gece kalmalı toplanıyoruz dersek yemez. Hele 2 aylık bebeği olan birine hiç inanmaz gece kalmaları falan. abi 2 aylık bebek filan değil hiçbir şart ve koşul altında hanımlar öyle bir bahaneyi yemez... mümkün değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 (düzenlendi) abi sen hı de...ben eklerim...sadece...yeterli...aslında Aydın senin araba lansman da yer alıyordu ya...led far koysannnnn osürmeler gidicek...yani jantları napıcan sen onları debize... Temmuz 11, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 İş toplantıları yapıyorduk dersiniz, siteye yabancılar ortaklık teklif etti sabahlara kadar onu konuştuk dersiniz Bunu yiyen kadın varsa elini öpün başınıza koyun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 İş toplantıları yapıyorduk dersiniz, siteye yabancılar ortaklık teklif etti sabahlara kadar onu konuştuk dersiniz Bunu yiyen kadın varsa elini öpün başınıza koyun 2 yıldır yiyen birini yakınen tanıyorum....yada ben öyle sanıyorum.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 2 yıldır yiyen birini yakınen tanıyorum....yada ben öyle sanıyorum.... Abi o yediren arkadaşa imrendim yav biz 1 saat geç kalsak; direk karanlık odaya alınıyoruz, sandalyeye oturtuluyoruz, şlak diye tepemizde spot yanıyor bir anda ve şu saatte neredeydin vs gibi sorular mermi gibi üzerimize yollanıyor. Lanet olası federaller bir kerede zamanında yetişin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Ozan konunu kirlettik sen yokken cene yapmıyorduk temizleriz sonra..ben aldıgımda alt koruma yaptrdım tavsiye ederim sanada...nerde diyeceksen ben otokoçta yaptırmıştım şimdi olsa yaptırırmıydım hayır...neden cünkü 2 sene sonra sattım altkoruma var üstkoruma yan bilmemne hatta uzatılmış garanti bile bana kaçtı ve bu sitedearabasını alan herkese o yüzden bence içine harca o parayı yada yaz günü bin gez...en güzeli o...satarken hiçbir anlamı yok cünkü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap