ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2012 (düzenlendi) Sony teyplerde hoperlörler hariç sadece ön panelin ve ekranın değiştiğini ve ana ünitenin aynı kaldığını duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Şu çıkıyor yerine sony kapak takılıyor bu mudur? Temmuz 13, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper E. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Arkadaşlar bu ürün bizim arabalara uyum sağlarmı? http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/focal-is-165-16-cm-mid-takimi-orjinal-urun-60958734 Sağlarsa sipariş edip alsak Ankara'da sıkıntısız taktırabileceğimiz önerdiğiniz bir yer biliyormusunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Boy konusunda vs sıkıntı yok 16cm uyar. Anfi gerekir mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Orası yumuşak plastik o kadar zor kesileceğnisnmıyorum,yani benim arabadaki yumuşakplastik en azından,style da daha sert plastik oralar o yüzden dediğin gibi style da kesmek zor olabilir....Arka Tweeterların parça numaraarını da bulsam yeter bana,ön tweeterlara dokunmam zaten,ön ve arka hoparlörleri değiştiririm birde.... Yakında sizi arabanın göğüslüğünü değiştirirken görürsem şaşırmam Hiç bunlarla uğraşmayın benim daha önce dediğim hatta az önce cem abininde dediği gibi takın 4 adet kaliteli hoperlör bakın keyfinize maksat güzel ses almak ise. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Arkadaşlar bu ürün bizim arabalara uyum sağlarmı? http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/focal-is-165-16-cm-mid-takimi-orjinal-urun-60958734 Sağlarsa sipariş edip alsak Ankara'da sıkıntısız taktırabileceğimiz önerdiğiniz bir yer biliyormusunuz? super abi mesela serviside kafalarsak onlara taktirirsak no problema Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar bu ürün bizim arabalara uyum sağlarmı? http://urun.gittigid...l-urun-60958734 Sağlarsa sipariş edip alsak Ankara'da sıkıntısız taktırabileceğimiz önerdiğiniz bir yer biliyormusunuz? Arka için ufak. Ferhat abinin dediğine göre, ön için uygun. Eli tornavida tutan herkes montajını yapabilir bence, sadece klipslerden bazıları kırılabilir onları yenilemek gerekir. Temmuz 26, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Ses sistemi muhabbeti dönmüş oyüzden buraya yazaym yeni gelen focuslarda ses sistemi cızırdaması yok ancak kalitesi düşük ve bassı çok olan müziklerde(aşırı bassdan bahsediyorum) hafif bir cızırdama oluyor buarada kingston usb den çaldığım şarkı ipoda gore kalitesiz ipodtan daha kaliteli ses geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Boy konusunda vs sıkıntı yok 16cm uyar. Sayfa açılınca direk bu çıktı . Dedim bu nası bi mesajdır :blink: :kıhkıh: 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Orası yumuşak plastik o kadar zor kesileceğnisnmıyorum,yani benim arabadaki yumuşakplastik en azından,style da daha sert plastik oralar o yüzden dediğin gibi style da kesmek zor olabilir....Arka Tweeterların parça numaraarını da bulsam yeter bana,ön tweeterlara dokunmam zaten,ön ve arka hoparlörleri değiştiririm birde.... Uydurma len mabadindan... Dashboardlar ayni. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Olabilir ,konu o değil zaten,nasıl kesileceği....Arka kapı tweeterlarının parça kodunu bilirse Mertol bilir...Ben Mertolü yarın arayayım bari,zaten 2 gün sonra da Bodrumdayım inşallah,ne var ne yok bahanesine yanına uğrar başınışişiririm Bodrumda ...ehehehhüüüüü..... Bora bak daha acik yazayim. Insan evladi gerizekali falan olmadikca 2012 model arabanin konsolunu kesip uydur kaydir hoparlor takmaya ugrasmaz. Tweeter sorun degil. Git bi yapi markete ben 60 lik punch istiyorum de, al onu tak matkabin ucuna yuvarlak bir delik del gitsin. Oraya 60 lik kapagi olan tweeter satin almadan delmek gibi bir danalik yaparsan sonra done done tweeter ve kapak ararsin.. Bende sana gulerim.. (anladin sen onu) He yok illede arabayi hacamat edecem diyorsan gel ben dun hilti aldim. Evel allah kabrio bile yapariz arabayi... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 {content}Yurt dışından almak isteyenler için kaynaktır.Yurt içi isteyenler bir bayiye giderek temin edebilir.Fiyat bilgisini de yine oradan temin edebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yakup tüm parça kodlarını net br şekilde yazabilir misin? On panel, paneli tutan cerceve, ekran operasyonun tamamlanması için yeterli midir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Net şekilde yazılmış değil mi ? Aynen yeterlidir.Birde ekran lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Net şekilde yazılmış değil mi ? Aynen yeterlidir.Birde ekran lazım Peki benim daha önce paylaştığım ve resmini koyduğum bluetooth kiti değişmiyormu?E öyleyse bu parazit sorunu o parçadanda değil.Tek bir sebep kalıyor oda kablolamadan kaynaklı o zaman.Panelden olma ihtimali yok sanırsam.Sonuç olarak sony li sistemdede var bu parazit ama kabul edilebilir düzeyde.Son seste hafif bir vınnn sesi duyuluyordu c-max ların sonyde. Bize sony ses sistemi olan bir arkadaş bu parazit ile ilgili bilgi verirse çok sevinirim.(Hem de şu konu bayadır açılmıyordu yeniden bir hortlatayım ben ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Konudan anladığım kadarıyla ana üniteyi değiştirmeden sadece radyo ekranını ve ön paneli değiştirsek smart paketlerdeki görüntüyü elde edebiliyoruz doğru mudur? Tr'de bulamadım şu parçaları uygun fiyattan ya set halinde var yada kırık dökük panellere ve yamulmuş ekranlara 400-500 lira istiyorlar Neredeydi şu ebayla allegro'nun kısa yolu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Semih zaten cd ünitesini almana gerek yok. Aynı cihaz. Tek farkı tuş paneli ve ekranı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ferhat tezcan
Sony teyplerde hoperlörler hariç sadece ön panelin ve ekranın değiştiğini ve ana ünitenin aynı kaldığını duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Şu çıkıyor yerine sony kapak takılıyor bu mudur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
27
27
26
12
Popular Days
Tem 13
47
Tem 25
33
Tem 21
16
Tem 18
15
Top Posters For This Question
Mertol Kip 27 posts
ferhat tezcan 27 posts
Yakup Ç. A. 26 posts
Bora A. 12 posts
Popular Days
Tem 13 2012
47 posts
Tem 25 2012
33 posts
Tem 21 2012
16 posts
Tem 18 2012
15 posts
Popular Posts
H. Cenk
Sayfa açılınca direk bu çıktı . Dedim bu nası bi mesajdır :blink: :kıhkıh:
Mertol Kip
Yahu Yakup bin defa sana bu konuyu anlattim ama sen hala ayni yerdesin. Iyisimi sen orada kal ben burada.. Baska turlu olmayacak. - Sony olayi sadece imaj meselesi. - Sesin daha kaliteli olmasi ho
Tevfik
Cem Bey CERN deneyinede katıldım ben cagırdılar işte biriki protonun hızını arttırdım geldim derseniz de inanıcam yakında.....
Posted Images
Bu soruda 147 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap