ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2012 (düzenlendi) Sony teyplerde hoperlörler hariç sadece ön panelin ve ekranın değiştiğini ve ana ünitenin aynı kaldığını duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Şu çıkıyor yerine sony kapak takılıyor bu mudur? Temmuz 13, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 8 dakika önce, Doğan Kurban said: Semih zaten cd ünitesini almana gerek yok. Aynı cihaz. Tek farkı tuş paneli ve ekranı. Abi ben bugüne kadar arkadaki ünitede değişecek ki ekran renkli görüntü v.s verebilsin sanıyorum. İş güç olmayınca şunu araştırayım derken bu konuyu buldum (Yakup sövecek bana ama neyse ) Şimdi geriye panel + ekran bulmak kaldı ama dediğim gibi Tr'de sıkıntı,Allegro'da bir panel buldum ama ekran bulamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 49 dakika önce, Semih G. said: Abi ben bugüne kadar arkadaki ünitede değişecek ki ekran renkli görüntü v.s verebilsin sanıyorum. İş güç olmayınca şunu araştırayım derken bu konuyu buldum (Yakup sövecek bana ama neyse ) Şimdi geriye panel + ekran bulmak kaldı ama dediğim gibi Tr'de sıkıntı,Allegro'da bir panel buldum ama ekran bulamıyorum Ekran çıkmacılarda var. Tuş takımı daha önemli. Ekran elvan ford da vardı arayıp sormak lazım. @Ozan Kar ın tanıdığı vardı sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 3/22/2016 - 11:18 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Ekran çıkmacılarda var. Tuş takımı daha önemli. Ekran elvan ford da vardı arayıp sormak lazım. @Ozan Kar ın tanıdığı vardı sanırım Ekran var benim bir arkadaşta gayet temiz 500 tlye aldı satmamışsa sorayım 5" navigasyonlu olan ekrandan hemde ekranı yıldız sanayinden almıştım daha uygun fiyatlı bir akrabası yurtdışından getirdi burdan aldığımızı satmayı düşünüyordu haber veririm size ...buraya yazarım ... arkadaşımı aradım ama ulaşamadım döner o bana ekranın resimlerini pc yi karıştırırken buldum IMG_1600.MOV 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem balcı Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Arkadaslar kb benim sorum yeni aldığım style aracımda multimedya sistemi var ufak bir sıkıntısı var ayrıca hoşuma da gitmedi doğrusu bunu söküp yerine aşağıdaki resimde paylaşacağım teyibi takabilir miyim ,soket uyarmi , Bluetooth calisirmi eski teybi sanırsam trendx ORJİNAL teypler aynı şimdiden teşekkürler --1 dakika sonra eklendi-- Bulduğum ürün budur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 bluetooth modulu ana üniteden ayrı, onuda alır takar kodlarsanız çalışır. 2. fotoğraftaki ekranda bir gariplik var, sağ tarafta saat ayarı için tuşlar vardı sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 6 saat önce, Ozan Kar yazdı: bluetooth modulu ana üniteden ayrı, onuda alır takar kodlarsanız çalışır. 2. fotoğraftaki ekranda bir gariplik var, sağ tarafta saat ayarı için tuşlar vardı sanki. Bu monochrome 3.5” olan sanırım. BT filan da var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem balcı Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Soket uyumunda sıkıntı olurmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 3 saat önce, Semih O. yazdı: Bu monochrome 3.5” olan sanırım. BT filan da var. Evet benim orijinali bundandı, dediğim de ne yanlış? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: Evet benim orijinali bundandı, dediğim de ne yanlış? Alıntı 2. fotoğraftaki ekranda bir gariplik var, sağ tarafta saat ayarı için tuşlar vardı sanki. Buna istinaden yazmıştım. Sağ tarafta tuşlar olan 2 satır ekran değil mi? 4 saat önce, Adem balcı yazdı: Soket uyumunda sıkıntı olurmu Multimedyayı takarken kasaplık bir saçmalık yapmamışlarsa soket ile ilgili sorun yaşamazsınız. --5 dakika sonra eklendi-- Olan da varmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem balcı Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Eyw Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Buna istinaden yazmıştım. Sağ tarafta tuşlar olan 2 satır ekran değil mi? Olmayan da varmış ? --1 dakika sonra eklendi-- Ama senin attığında panel farklı. Bt de yok. Paneli alttaki gibi olup ekranı tuşsuz olan var mı bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem balcı Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Arkadaş Bluetooth olduğunu söylüyor pazarlığı da bitirdim hepsi dahil270 ₺ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ferhat tezcan
Sony teyplerde hoperlörler hariç sadece ön panelin ve ekranın değiştiğini ve ana ünitenin aynı kaldığını duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Şu çıkıyor yerine sony kapak takılıyor bu mudur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
27
27
26
12
Popular Days
Tem 13
47
Tem 25
33
Tem 21
16
Tem 18
15
Top Posters For This Question
Mertol Kip 27 posts
ferhat tezcan 27 posts
Yakup Ç. A. 26 posts
Bora A. 12 posts
Popular Days
Tem 13 2012
47 posts
Tem 25 2012
33 posts
Tem 21 2012
16 posts
Tem 18 2012
15 posts
Popular Posts
H. Cenk
Sayfa açılınca direk bu çıktı . Dedim bu nası bi mesajdır :blink: :kıhkıh:
Mertol Kip
Yahu Yakup bin defa sana bu konuyu anlattim ama sen hala ayni yerdesin. Iyisimi sen orada kal ben burada.. Baska turlu olmayacak. - Sony olayi sadece imaj meselesi. - Sesin daha kaliteli olmasi ho
Tevfik
Cem Bey CERN deneyinede katıldım ben cagırdılar işte biriki protonun hızını arttırdım geldim derseniz de inanıcam yakında.....
Posted Images
Bu soruda 147 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap