ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2012 (düzenlendi) Sony teyplerde hoperlörler hariç sadece ön panelin ve ekranın değiştiğini ve ana ünitenin aynı kaldığını duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Şu çıkıyor yerine sony kapak takılıyor bu mudur? Temmuz 13, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Bakalım 1-2 tane fabrikasyon gelsin bakalım. Degisim olabilir Gectigimiz hafta Hollanda plakali bir aractan orjinal sony yi sokup navigasyonu taktim. Ondan cikan sony unitede bende hala. Ayni ikiside yakup. Sadece parca numaralari farkli. Sen nereye nasil bakmak istiyorsan ac bak. Ama ben unitenin kapagini acip direk cikis katindaki mosfeti kontrol ettigim icin %100 eminim ikisinin ayni olduguna. Unitelerde fark yok. Tesisatta orta konsola (center icin) giden kablo eklentisi var sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Hangi parazit sorunu? Eger sizin unitede sorun varsa bende unite var. Aceleniz yoksa Istanbula gittigimde onu size gonderebilirim. Denersiniz. Eger sorununuz cozulurse anlasiriz. Abi nasıl makbule geçer inanamazsın çok iyi olur.Ben şu bluetooth ı bir deneyeyim sonrasında mutlaka haberleşelim eğer elindeki ana ünitede sorun çıkmaz ise anlaşırız.Ama sen kimseye söz verme ilk müşterisi benim onun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Bluetooth ana unitenin icinde degilki. On paneli sokturun, klima kontrol zamazingosunun ust tarafinda metal bir ara parcaya monte edilmis durumda goreceksiniz. Ancak o uniteden kayankalanabilecek bir sorun degil. Ona giden kablolari ekranlarsaniz %80 sorununuz cozulecektir. Ekranlarsanız la ne demek istedin abi ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Yukarida anlattim iste. On paneli sokun, alt tarafa dogru bakinca zaten modulun takildigi metal parcayi goreceksiniz. Ama onu iptal ettirmek size hicbirsey kazandirmaz. Peki bu modülün girişi çıkışı klipslimi yoksa direk bağlantımı.Yani söksek geri takabilirmiyiz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Abi nasıl makbule geçer inanamazsın çok iyi olur.Ben şu bluetooth ı bir deneyeyim sonrasında mutlaka haberleşelim eğer elindeki ana ünitede sorun çıkmaz ise anlaşırız.Ama sen kimseye söz verme ilk müşterisi benim onun Eyvallah. Agustos ayinda Istanbula gidecegim. Su an Bodrumdayim. Donunce konusuruz gene. Bendeki unitede sorun falan yok. Ancak senin bahsettigin sorunun unite degisimi ile cozuleceginden emin degilim. Senin icin rahat olsun yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Ekranlarsanız la ne demek istedin abi ?? Uniteden bluetooth module giden kablo demetini aluminyum folyo ile sar demek istedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Peki bu modülün girişi çıkışı klipslimi yoksa direk bağlantımı.Yani söksek geri takabilirmiyiz ? Soketli. Sokup takmasi biraz dert ama sokup takabilirsin. Dert olmasinin nedeni de bicimsiz bir yerde olup el kol rahat edememesi. Yoksa onu sokmekte birsey yok. Arayacagin modul grafit renkli dikdortgen prizma seklinde bir alet. Demir ayagin altinda kaldigi icin gormen biraz zor olabilir ama emin ol orada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Eyvallah. Agustos ayinda Istanbula gidecegim. Su an Bodrumdayim. Donunce konusuruz gene. Bendeki unitede sorun falan yok. Ancak senin bahsettigin sorunun unite degisimi ile cozuleceginden emin degilim. Senin icin rahat olsun yeter. Abi varya ilaç gibi geldi bu emin ol arabama ses sistemi yaptırdım yinede şarkı aralarında ve es lerde o dııııt sesini duydukça keyfim kaçıyor. Bu arada dediğin ana ünitenin altındaki barkodu görünen bölümmü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 (düzenlendi) sen klima düğmelerinin arkasında diyorsun sanırım o zaman klima düğmelerini tutan paneli de çıkarınca kolay olur çıkarması sanırım. Ben bunu deneyip durumu sana bildiririm ona göre ünite işini konuşuruz abi çok teşekkürler. Temmuz 13, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 (düzenlendi) Evet şu an buldum o parçayı ama ulaşması çok zor klima yı da sökmek gerekiyor ona ulaşmak için zannettim ama yolcu tarafı yan plastiği çıkarınca direk altına çıkıyor Temmuz 13, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Soketli. Sokup takmasi biraz dert ama sokup takabilirsin. Dert olmasinin nedeni de bicimsiz bir yerde olup el kol rahat edememesi. Yoksa onu sokmekte birsey yok. Arayacagin modul grafit renkli dikdortgen prizma seklinde bir alet. Demir ayagin altinda kaldigi icin gormen biraz zor olabilir ama emin ol orada Abi ben sadece ön paneli, belki ekranı biraz gazla göstergeyi değiştirmek istiyorum ama ebayda bulamadım, ne diye aramak lazım bi kaç ipucu vermen mümkün mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 On panel bende var. Ekrani ebayde biraz zor bulursun. On panel ve cerceve senin ilk asamada isini gorecektir. Sonrasinda ekrani alirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Evet şu an buldum o parçayı ama ulaşması çok zor klima yı da sökmek gerekiyor ona ulaşmak için Klima kontrolunun arkasinda altta kaliyor iste. Onun illaki kolay bir yolu vardir. Ben hic sokmeye ugrasmadim. Aslinda gaz pedalinin yanindaki parca cikiyorsa cok kolay erisilebilir. Eski c-max larda polen filitresi degisimi icin o parca cikabiliyordu. Belki yeni focustada cikabiliyordur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Valla Mertol bana şu iyilikseverlikte bulunmadın,herkese bir iyilik bir abilik...Bize gelince yok....Küstüm sana.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 On panel bende var. Ekrani ebayde biraz zor bulursun. On panel ve cerceve senin ilk asamada isini gorecektir. Sonrasinda ekrani alirsin. Sony panel normal ekranla sorunsuz calisiyormu? Suan almam zor görünüyor ama kaça veriyorsun abi? Bide oem zenonlar vardı sende onlar duruyomu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ferhat tezcan
Sony teyplerde hoperlörler hariç sadece ön panelin ve ekranın değiştiğini ve ana ünitenin aynı kaldığını duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Şu çıkıyor yerine sony kapak takılıyor bu mudur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
27
27
26
12
Popular Days
Tem 13
47
Tem 25
33
Tem 21
16
Tem 18
15
Top Posters For This Question
Mertol Kip 27 posts
ferhat tezcan 27 posts
Yakup Ç. A. 26 posts
Bora A. 12 posts
Popular Days
Tem 13 2012
47 posts
Tem 25 2012
33 posts
Tem 21 2012
16 posts
Tem 18 2012
15 posts
Popular Posts
H. Cenk
Sayfa açılınca direk bu çıktı . Dedim bu nası bi mesajdır :blink: :kıhkıh:
Mertol Kip
Yahu Yakup bin defa sana bu konuyu anlattim ama sen hala ayni yerdesin. Iyisimi sen orada kal ben burada.. Baska turlu olmayacak. - Sony olayi sadece imaj meselesi. - Sesin daha kaliteli olmasi ho
Tevfik
Cem Bey CERN deneyinede katıldım ben cagırdılar işte biriki protonun hızını arttırdım geldim derseniz de inanıcam yakında.....
Posted Images
Bu soruda 147 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap