ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2012 (düzenlendi) Sony teyplerde hoperlörler hariç sadece ön panelin ve ekranın değiştiğini ve ana ünitenin aynı kaldığını duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Şu çıkıyor yerine sony kapak takılıyor bu mudur? Temmuz 13, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Anlıyorum Anlama gor. Bak Bulent'in ekledigi center hop un arkasinda ne yaziyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Anlama gor. Bak Bulent'in ekledigi center hop un arkasinda ne yaziyor. Uzatmak istemedim. Ben ondan bahsetmedim o mesajımda . Nokia gibi oldu dendi Sony için , bende o Nokia gibi degil Japon dedim. Yani demekki iletinin nereden geldiğine bakmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Nokia gibi oldu sana ne sahiplerinden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Bülent bu subcenterı oraya yerleştirebileceğimizi gösterdiğin için çok teşekkürler...Bir de arka kapılardaki tweeterları da monte edilirken gösteren fotolar olsa çok süper olacak...Bu arada fotodaki hoparlörlerde çin malı Ama bişey dikkatimi çekti,orada tek hoparlör var,oysa cubcenterda 2 ayrı bölüm var delikli delikli..Niye ki? Bülent bey,bu parçaları nasıl temin ederiz sizce? Bu da microcatten alınmış bir resim kaç adet hoparlör nereye monte ediliyor onu gösteriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 (düzenlendi) Sen ki en ufak tikirtida bunu kendinde dert edinen adam kalkip o konsolu kestir sonra gel benimkini de kestir. (dashboard u yani.. yanlis anlasilma olmasin. O dashboard u oyle kesebilecek adami bulan banada gostersin.. Mertol Abi nin dediği çok doğru (Şıhım biliyor ya) o dashboardı ancak fabrikada montaj öncesi özel cihazlarla kesiyorlar, zaten dikkat edilirse birkaç kat malzemeden oluşuyor. Eğer bunu denerseniz dashboarda zarar verirsiniz. Arka kapılardaki tweeterlar için pek sorun olmaz kesecek bir alet bulunursa eğer Temmuz 25, 2012 Bülent Candan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Eeeee?Senin fotoda kesmiş işte adam sonradan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Eeeee?Senin fotoda kesmiş işte adam sonradan? Adam rus zaten korkulur onlardan olmadık şeyler yapıyorlar Bence iyi bir kesici veya delici alet bulmuştur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Bu kadar kesme biçme işiyle niye uğraşma hevesindesiniz? Niye Mertol'u dinlemiyorsunuz? Adam gibi hoparlörle ses kalitesi Sony filan aratmaz. Arka kapıları da delmeye gerek yok, takarsın koaksiyalleri olur biter. Eğer ekstra amfi kullanılmayacaksa ki şart değil, verimli hoparlörleri seçmek lazım. Bu bağlamda makul bir kombinasyon da önler için ETON POW 172 ve arkalar için PRX 170 olabilir. Sub ve amfiye girerseniz farklı seçenekler var tabii 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 ince matkap ile dalmıştır kazma Ayrıca oraya delmeye hiç gerek yok aynen..Ses isteyen anfi ile hoparlör alsın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Orası yumuşak plastik o kadar zor kesileceğnisnmıyorum,yani benim arabadaki yumuşakplastik en azından,style da daha sert plastik oralar o yüzden dediğin gibi style da kesmek zor olabilir....Arka Tweeterların parça numaraarını da bulsam yeter bana,ön tweeterlara dokunmam zaten,ön ve arka hoparlörleri değiştiririm birde.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Style'da daha mı sert ? Comfort'a kadar o bölümler bire-bir aynı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Style'da daha mı sert ? Comfort'a kadar o bölümler bire-bir aynı. Olabilir ,konu o değil zaten,nasıl kesileceği....Arka kapı tweeterlarının parça kodunu bilirse Mertol bilir...Ben Mertolü yarın arayayım bari,zaten 2 gün sonra da Bodrumdayım inşallah,ne var ne yok bahanesine yanına uğrar başınışişiririm Bodrumda ...ehehehhüüüüü..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Adamlar bizim arabalardaki hoparlörleri kondansatör ve bobinle güçlendirmişler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 (düzenlendi) Buna güçlendirme demek doğru olmaz bence, kondansatörler tiz filtresidir, bobinler de bas, yani sadece belli frekans aralıklarının hoparlöre ulaşmasını sağlamaya çalışmışlar. Bu tür el işi çözümlerin akustik kazanımları yapandan başka kimseyi mutlu etmez, yapan da gururuna yenik düştüğünden beğenir çoğunlukla! Temmuz 25, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Buna güçlendirme demek doğru olmaz bence, kondansatörler tiz filtresidir, bobinler de bas, yani sadece belli frekans aralıklarının hoparlöre ulaşmasını sağlamaya çalışmışlar. Bu tür el işi çözümlerin akustik kazanımları yapandan başka kimseyi mutlu etmez, yapan da gururuna yenik düştüğünden beğenir çoğunlukla! Cem Bey CERN deneyinede katıldım ben cagırdılar işte biriki protonun hızını arttırdım geldim derseniz de inanıcam yakında..... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ferhat tezcan
Sony teyplerde hoperlörler hariç sadece ön panelin ve ekranın değiştiğini ve ana ünitenin aynı kaldığını duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Şu çıkıyor yerine sony kapak takılıyor bu mudur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
27
27
26
12
Popular Days
Tem 13
47
Tem 25
33
Tem 21
16
Tem 18
15
Top Posters For This Question
Mertol Kip 27 posts
ferhat tezcan 27 posts
Yakup Ç. A. 26 posts
Bora A. 12 posts
Popular Days
Tem 13 2012
47 posts
Tem 25 2012
33 posts
Tem 21 2012
16 posts
Tem 18 2012
15 posts
Popular Posts
H. Cenk
Sayfa açılınca direk bu çıktı . Dedim bu nası bi mesajdır :blink: :kıhkıh:
Mertol Kip
Yahu Yakup bin defa sana bu konuyu anlattim ama sen hala ayni yerdesin. Iyisimi sen orada kal ben burada.. Baska turlu olmayacak. - Sony olayi sadece imaj meselesi. - Sesin daha kaliteli olmasi ho
Tevfik
Cem Bey CERN deneyinede katıldım ben cagırdılar işte biriki protonun hızını arttırdım geldim derseniz de inanıcam yakında.....
Posted Images
Bu soruda 147 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap