Murat Sahın Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Teyp kodu lazım M029552 yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Şimdi, Murat Sahın yazdı: Teyp kodu lazım M029552 yardımcı olursanız sevinirim. 3013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Sahın Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Hüseyin melek Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 M337191 key kodunu gönderebilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Araç ruhsatı ile birlikte yetkili servise uğrarsanız ufak bir bedel karşılığı teyp kodunuzu temin edip, girerler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 22 dakika önce, Hasan Hüseyin melek yazdı: M337191 key kodunu gönderebilirmisiniz 4151 şifresi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: 4151 şifresi. ...argh! Gene payımıza taş yemek düştü. bkn.gitti bir dilim ekmek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 1 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı: ...argh! Gene payımıza taş yemek düştü. bkn.gitti bir dilim ekmek Eheheh 2011'den sonra Ford kendi ayağına sıktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Alpdoğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Benim 2009 focus aracımın kutup başı çıkması sonucu radyo gitti ve şifre istiyor servis 70 lira fiyat istedi lütfen bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 8 dakika önce, Fatih Alpdoğan yazdı: Benim 2009 focus aracımın kutup başı çıkması sonucu radyo gitti ve şifre istiyor servis 70 lira fiyat istedi lütfen bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim Üyeliğiniz kurallarımıza uygun değil hala, mesajlar böyle devam ederse üyeliğiniz askıya alınacaktır, bilginize. Ayrıca V koduna sahipse %99 biz bulamayız,ücreti ödemek zorundasınız servis olmasa da. Farklı servislere uğrayın mümkünse indirim isteyin vs vs. Aramızda bu işi yapan yok özetle. (Görünen o) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Alpdoğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Sadece servis mı bulabilir başkası bulamazmi bu radyo kodunu --1 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler yardımcı oldunuz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atilla Payzan Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Arkadaşlar bir double denemek için teybi söktüm. Tekrar takdığımda code sordu. Güneşliğin arkasında yazan codu girdim kabul etmedi. Farkettim ki teyp seri numarası farklı. Sanırsam ya teyp yada güneşlik değişmiş benden önce. Code konusunda yardımcı olabilirmisiniz. V046284 seri numarası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 7 dakika önce, Atilla Payzan yazdı: olabilirmisiniz V serilerinde yardımcı olamayacağımızı yazmış arkadaşımız... M seri olsaydı yardımcı olabilirdik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Arkadaşlar merhaba aracımın akü başlıklarını sökmek zorunda kaldığım için teyp kod istiyor araçta hiç biryerde yazmıyor yardımcı olabilirmisiniz seri no M367122 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 3 saat önce, Orhan Yılmaz yazdı: Arkadaşlar merhaba aracımın akü başlıklarını sökmek zorunda kaldığım için teyp kod istiyor araçta hiç biryerde yazmıyor yardımcı olabilirmisiniz seri no M367122 4519 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap