Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus 3 Anahtarsız Giriş İçin Neler Gereklidir?

Ozan Kar

Soru

Önerilen Mesajlar

• 0
  24.04.2016 - 15:05 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı:

Maliyetten kaçınılmaz ise yapılır :)

Expand  

Şimdi benim araçta herşey hazır sadece cover koymuşlar yani gizli belki vardır bende anahtarsız olmamasına rağmen. Başka neler gerekli? Bunu anlamam için?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
  24.04.2016 - 15:11 tarihinde, Teoman Saraç yazdı:

Şimdi benim araçta herşey hazır sadece cover koymuşlar yani gizli belki vardır bende anahtarsız olmamasına rağmen. Başka neler gerekli? Bunu anlamam için?

Expand  

Elektrikli direksiyon kilidi 

confrat beyni kapı kolları anahtarsız çalıştırma için start stop tuşu keyless antenler komple tesisat farklı olma ihtimali yüksek  tesisat lazım olabilir ...

24.04.2016 - 15:07 tarihinde, Hakan K yazdı:

Serkan bey özelden mesaj attım ama bir bakarsanız sevinirim.

Expand  

Baktım şu an müsait değilim gün içinde arayacağım ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
  24.04.2016 - 15:28 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı:

Elektrikli direksiyon kilidi 

confrat beyni kapı kolları anahtarsız çalıştırma için start stop tuşu keyless antenler komple tesisat farklı olma ihtimali yüksek  tesisat lazım olabilir ...

Expand  

Yavaş yavaş :D teker teker :D Parayla alınacak ve çekilecek tesisat haricinde ne bileyim sistem vs gibi... 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
  24.04.2016 - 15:42 tarihinde, Teoman Saraç yazdı:

Yavaş yavaş :D teker teker :D Parayla alınacak ve çekilecek tesisat haricinde ne bileyim sistem vs gibi... 

Expand  

Teoman, araçta anahtarsız çalıştırma varsa nispeten kolay gibi. Çünkü aynı modül kullanılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
  24.04.2016 - 16:03 tarihinde, Murat Kavuk yazdı:

Teoman, araçta anahtarsız çalıştırma varsa nispeten kolay gibi. Çünkü aynı modül kullanılıyor.

Expand  

Abi bende anahtarsız çalıştırma yok. Modül dediğiniz şu confrat beyni mi? Yeri sol çamurluk bagaj halısı.. Bakayım. Ne bileyim macera benimki işte. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
  24.04.2016 - 16:06 tarihinde, Teoman Saraç yazdı:

Abi bende anahtarsız çalıştırma yok. Modül dediğiniz şu confrat beyni mi? Yeri sol çamurluk bagaj halısı.. Bakayım. Ne bileyim macera benimki işte. :D

Expand  

Evet, üzerinde keyless vehicle module yazıyor. O varsa içerideki antenler de araçta var demektir. Tesisatın da önemli bir bölümü. Geriye kapı kolları kalıyor. Ama o yoksa muhtemelen epey masraflı olur.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
  24.04.2016 - 16:06 tarihinde, Teoman Saraç yazdı:

Expand  

Yavaş Teoman yavaş :)

Önce senin diğer eksikleri halledelim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
  24.04.2016 - 16:11 tarihinde, Murat Kavuk yazdı:

Evet, üzerinde keyless vehicle module yazıyor. O varsa içerideki antenler de araçta var demektir. Tesisatın da önemli bir bölümü. Geriye kapı kolları kalıyor. Ama o yoksa muhtemelen epey masraflı olur.

Expand  

Teşekkürler abi. Bakacağım. Eğer öyleyse şenlik var desene :D Başınızı ağrıtacağım :D

24.04.2016 - 16:12 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Yavaş Teoman yavaş :)

Önce senin diğer eksikleri halledelim :)

Expand  

Ben umudu kestim onlardan. Bugün Semih sayesinde direksiyon buldum ama oda çift düğmeli çıktı. Direksiyon ve Gösterge benim için hayal oldu artık...  :wacko:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
  24.04.2016 - 16:13 tarihinde, Teoman Saraç yazdı:

Teşekkürler abi. Bakacağım. Eğer öyleyse şenlik var desene :D Başınızı ağrıtacağım :D

Ben umudu kestim onlardan. Bugün Semih sayesinde direksiyon buldum ama oda çift düğmeli çıktı. Direksiyon ve Gösterge benim için hayal oldu artık...  :wacko:

Expand  

Gösterge en kolayı aslında. Hiç uğraşmıyorsun, sök-tak bitiyor. Ben iki defa değiştim. Sana denk gelmedi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

24.04.2016 - 16:57 tarihinde, Murat Kavuk yazdı:
Gösterge en kolayı aslında. Hiç uğraşmıyorsun, sök-tak bitiyor. Ben iki defa değiştim. Sana denk gelmedi.

Abi her gün Allegro yu kontrol ediyorum. Denk gelmiyor. Birkere denk geld sen aldiginda. Ondada uçuştaydim. :(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
  24.04.2016 - 18:12 tarihinde, Teoman Saraç yazdı:

Abi her gün Allegro yu kontrol ediyorum. Denk gelmiyor. Birkere denk geld sen aldiginda. Ondada uçuştaydim. :(

Expand  

Will find, don't worry :)

Kapı kolu için düğmeye basayım ?

image.png

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
  24.04.2016 - 19:28 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Bu C-Max ve Grand C-Max için :)

Senin arabaya uymaz @Özer Aksu

Sen bu hafta 2 kez Asya kıtası yapacaksın galiba, montaj ve Bolu :)

Expand  

Aynen öyle vallahi muhtemelen salı veya çarşamba şahsuvaroglu cumartesi bolu. Sizi de bekliyorum 

Bu arada arama yaparken Lehçe kapı kolu "klamka" olarak mı aratiyorsun . 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.