Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Geçen gün aracı pedere vermiştim Düzce'de şantiyede bir iş için. Araç park halindeyken kamyon veya yüksek bir araç geri geri yanaşırken tam Ford ambleminin üstünden benim kaputu ezmiş ve kaçmış. 2 ayda 2. kazam oldu. İlkinde de park halindeyken kapıya çarpmışlardı. İşin kötüsü babam orda farketmiyo durumu Ankara'ya dönüp işyerine park edince gördük. Hemen aradık şantiyedekileri ama üstüne alınan olmadı tabi. Kaskoyu bozmadan yaptırmaya kalksam sizce kaça mal olur? Kaput değişmesi gerekir mi?
Soru
Alper E.
Geçen gün aracı pedere vermiştim Düzce'de şantiyede bir iş için. Araç park halindeyken kamyon veya yüksek bir araç geri geri yanaşırken tam Ford ambleminin üstünden benim kaputu ezmiş ve kaçmış. 2 ayda 2. kazam oldu. İlkinde de park halindeyken kapıya çarpmışlardı. İşin kötüsü babam orda farketmiyo durumu Ankara'ya dönüp işyerine park edince gördük. Hemen aradık şantiyedekileri ama üstüne alınan olmadı tabi. Kaskoyu bozmadan yaptırmaya kalksam sizce kaça mal olur? Kaput değişmesi gerekir mi?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 24 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap