Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 sende bize iyi geldin samimiyetin ve sıcaklığınla dediğim gibi gir dolaş..hertürlü numara var....yaramazlıklar benim başımın altından çıkmakta... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin I. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 o zaman bu sizin için gelsin abi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 o zaman bu sizin için gelsin abi teşekkür ederim günün karesinede bekleriz katkılarını indirdim özel olarak saklycam sagolasın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Emeğin için teşekkürler sevgili meslektaşım,özellikle yalnız ev ve özgür kız çok güzel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin I. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 ben teşekkür ederim doktorum,begenmenize sevindim,devamı gelecektir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Konu Düzenlenmiştir. Konu açmadan önce forumdaki yardım başlıklarını göz geçirebilirsiniz. Ayrıca, imzamda ki notları okumanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Konu Düzenlenmiştir. Konu açmadan önce forumdaki yardım başlıklarını göz geçirebilirsiniz. Ayrıca, imzamda ki notları okumanızı tavsiye ederim. bişi unutmadınmı..teşekkür etsene doktoruma...katkılarından dolayı SS subayı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 (düzenlendi) bişi unutmadınmı..teşekkür etsene doktoruma...katkılarından dolayı SS subayı... Yoruldu çocuk bekçilik yapmaktan, bıkkınlığı mesajlarına yansıyor Ama haklısın katılan değere de bir teşekkür hoş giderdi. Engin Doktor paylaşımlar için teşekkürler Temmuz 15, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Yoruldu çocuk bekçilikyapmaktan, bıkkınlığı mesajlarına yansıyor iyide sizin Tireyi ben geçen çöpleri karıştırırken bulmuştum..doktorum begenmedi herhalde çöpe döktü diye düşünmüştüm..şimdi siz demişsiniz aradım bulamadım garip... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 O admin mesajıydı.. Paylaşım için tabi ki teşekkürler çok güzel kareler. Cem abinin konuları bende rezerv olarak duruyordu.(söylemiştim ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 iyide sizin Tireyi ben geçen çöpleri karıştırırken bulmuştum..doktorum begenmedi herhalde çöpe döktü diye düşünmüştüm..şimdi siz demişsiniz aradım bulamadım garip... Ben konuyu Bekir'in konusu içine açmıştım, yerinin yanlış olduğunu fark edince kaldırmasını rica ettim Yako'dan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin I. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 ben teşekkür ederim Cem Abi,begenmenize sevindim,devamını getirmeye çalışırım,eleştirilere de açık pek tabiki kareler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Elinize sağlık çok güzel fotoğraflar. Devamını bekliyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap