Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 İyiya işte biz demedik o dedi deriz hemen yırtarız Sen Bora yı tanımıyorsun.. :) Kendi sıyrılır kabak foruma patlar.. :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Sen Bora yı tanımıyorsun.. :) Kendi sıyrılır kabak foruma patlar.. :P :P En kötü yako yanar bize yine bişey olmaz biz kullanıcıyız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 En kötü yako yanar bize yine bişey olmaz biz kullanıcıyız Yaw sanki bir an avukatla yazışıyorum gibi geldi.... :) :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 (düzenlendi) Yaw sanki bir an avukatla yazışıyorum gibi geldi.... :) :) O iş zor iş bana göre değil.Çok sabır olması lazım avukatta o da bende yok En son kızar dayanamam hakime küfrederim kötü olur sonra Temmuz 16, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Avukat bir site açarak bunu yaparsa, ok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Bu paylaşım yasal mı değil mi araştıralım, eğer öylese sileceğiz bilginiz olsun Emin değilim ama yasal sanırım. Sonuçta bilgi paylaşımı oluyor bu. İgo'da böyle fix noktalar hakkında radar bilgisi yüklenebiliyor o kadar genişlettiler hani bu konuyu. Öyle birşey olsa ilk onlara el atılırdı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Emin değilim ama yasal sanırım. Sonuçta bilgi paylaşımı oluyor bu. İgo'da böyle fix noktalar hakkında radar bilgisi yüklenebiliyor o kadar genişlettiler hani bu konuyu. Öyle birşey olsa ilk onlara el atılırdı. Benim telefonda igo navigasyonda radar uyar seçeneği var.Açtım ama hiç uyarmadı kullanımda değil türkiyede sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Benim telefonda igo navigasyonda radar uyar seçeneği var.Açtım ama hiç uyarmadı kullanımda değil türkiyede sanırım Hayır onla ilgili bir dosya var o dosyayı igonun içinde bir klasöre attığın zaman orada yazan yerlere geldiğinde ötmeye başlıyor. Bende pek ayrıntısını bilmiyorum gidip geldiğimiz güzergahlarda bayağı fix olduğundan pek ihtiyaç olmuyor. Bir ara yapmıştım da şimdi tam hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 .Gölbaşına giderken yukarıdan aşağı kaptırırsanız,gölbaşı Haymana yol ayrımına gelmeden radar var,şak diye fotoğrafınızı çeker ceza arkanızdan gelir.... Haymana yol ayrimindaki hiz cezasi kesmiyor yada belli saatte kesiyor bana hic denk gelmedi(golbasinda oturuyorum) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Hayır onla ilgili bir dosya var o dosyayı igonun içinde bir klasöre attığın zaman orada yazan yerlere geldiğinde ötmeye başlıyor. Bende pek ayrıntısını bilmiyorum gidip geldiğimiz güzergahlarda bayağı fix olduğundan pek ihtiyaç olmuyor. Bir ara yapmıştım da şimdi tam hatırlamıyorum. ÖYlemiii bunu öğrendiğim iyi oldu nereden buluyoz o dosyayı ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Ya ne alemsin Yakup...ehehehehe...Yasal diil,hatta Çete suçundan organize suç isnadıyla Ağır Cezaya sevkederler (eskiden Özel Yetkili Mahkemeler vardı,o kalktı)...Bu konunun yasaya aykırı olması mümkün değildir...Zira devletin kamunun tamamınına yönelik yaptırım getirici uygulamaları bütün basın yayın organlarıyla internette yayınlanabilir...Zaten devlet,vatandaşın bilgi alma hürriyetini ve bilgiyi paylaşma hürriyetini sadece devletin ve kamunun güvenliği ve devlet sırlarının saklanması kapsamında sınırlayabilir....Ortada ne devlet sırrı var ne de kamu güvenliğini tehlikeye sokan bir durum....Aksine aslında şu anda devletin tam istediği şeyi yapıyoruz )) Parketmeyin kardeşim yasak yerlere,hız sınırını da aşmayın Allah Allaaaaa....Hadi bakiim, kapatmayalım yolu,ticari sağa çek,ııııııııı----ıııııııı,,,,datdaaaaatttttt......VIP geçiyor sağa geç.....daaaaaaat..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Zaten öyle olmasa radar bölgelerinde Ya ne alemsin Yakup...ehehehehe...Yasal diil,hatta Çete suçundan organize suç isnadıyla Ağır Cezaya sevkederler (eskiden Özel Yetkili Mahkemeler vardı,o kalktı)...Bu konunun yasaya aykırı olması mümkün değildir...Zira devletin kamunun tamamınına yönelik yaptırım getirici uygulamaları bütün basın yayın organlarıyla internette yayınlanabilir...Zaten devlet,vatandaşın bilgi alma hürriyetini ve bilgiyi paylaşma hürriyetini sadece devletin ve kamunun güvenliği ve devlet sırlarının saklanması kapsamında sınırlayabilir....Ortada ne devlet sırrı var ne de kamu güvenliğini tehlikeye sokan bir durum....Aksine aslında şu anda devletin tam istediği şeyi yapıyoruz )) Parketmeyin kardeşim yasak yerlere,hız sınırını da aşmayın Allah Allaaaaa....Hadi bakiim, kapatmayalım yolu,ticari sağa çek,ııııııııı----ıııııııı,,,,datdaaaaatttttt......VIP geçiyor sağa geç.....daaaaaaat..... Böyle diyince siz beniimde aklıma öyle olmasa radar bölgelerine geldiğimizde eşşek kadar tabela ile radar hız kontrolü var diye yazmazlar diyor ve katılıyorum.Devlet tuzak kurmaz diye bir kanun olduğunu duymuştum varmıdır aslı astarı peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Yasallığı tartışılmaz, yıllardır Hürriyet Akdeniz'de günlük radar noktaları emniyet bülteni ile yayınlandı. Hoş yazan yerde radar olduğuna pek rastlamadım ama o konu dışı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Zaten öyle olmasa radar bölgelerindeBöyle diyince siz beniimde aklıma öyle olmasa radar bölgelerine geldiğimizde eşşek kadar tabela ile radar hız kontrolü var diye yazmazlar diyor ve katılıyorum.Devlet tuzak kurmaz diye bir kanun olduğunu duymuştum varmıdır aslı astarı peki? Ferhat Abi o tabelalar şimdi kaldırılıyor. Devlet bundan sonra tuzak mı kuracak acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 (düzenlendi) Ferhat Abi o tabelalar şimdi kaldırılıyor. Devlet bundan sonra tuzak mı kuracak acaba ? Öylemi bilgim yok o konuda.Bir çok radar bölgesinde o bölgeye girmeden evvel seyyar tabelalar koyuyorlardı normal tabela olmayan yerlerde hatta halk arasında canlı radar da diyorlar kesin ileride radar olduğunun işareti.Belkide o sisteme geçiliyordur artık kim bilir radar yapılacağı noktaya tabela koyulur ve devam edilir.Bir dönem sıkça yolculuk yapardım ve seyyar tabela görünce fener ışığı görmüş çipura gibi donar kalırdık ahanda radar geliyor diye Temmuz 16, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap