Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Öylemi bilgim yok o konuda.Bir çok radar bölgesinde o bölgeye girmeden evvel seyyar tabelalar koyuyorlardı normal tabela olmayan yerlerde hatta halk arasında canlı radar da diyorlar kesin ileride radar olduğunun işareti.Belkide o sisteme geçiliyordur artık kim bilir radar yapılacağı noktaya tabela koyulur ve devam edilir.Bir dönem sıkça yolculuk yapardım ve seyyar tabela görünce fener ışığı görmüş çipura gibi donar kalırdık ahanda radar geliyor diye Abicim yıllardan beri tartışılan bir konuydu tam sonuçlandımı bende bilmiyorum. Bir arkadaşımdan en son duyduğum kaldıralacağı idi. Bir araştrma yapayım bu konuda ben en iyisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 (düzenlendi) Bu link te igo navigasyonun radar uyarı dosyası ve açıklaması mevcut Alıntıdır: Yapılan en son araştırmalar, Tüm dünyada navigasyon cihazlarının kullanımının %30 lara varan yakıt,zaman,mesafe kazancının sağladığını göstermektedir.En iyi bilinen yollar dahi, navigasyon deneyiminden sonra bazen sizi şaşırtmaktadır.En son Avrupa araştırmaları da hıza bağlı trafik kazalarının navigasyon kullanıcılarında ,navigasyon kullanmayan sürücülere oranla %16 daha az oluştuğunu tespit etmiştir.Bunda da en büyük etken tüm avrupada hız kameralarının navigasyon kullanıcılarına yasal olarak verilmesidir.Amaç sürücüye ceza yazamak için kameraları saklamak değil,aksine yerlerini bildirip sürücülerin yavaşlamasını sağlamaktadır. Ülkemizde bunun en güzel örneğinide ,geçen ay, Ankara 'da ki Eskişehir yolu üzerindeki uygulamarı görmekteyiz.15 km mesafe içinde yaklaşık 4-5 ayrı yerdeki hız kamerası uygulamarı , Eskişehir yolu üzerindeki hız ortalamsını oldukça düşürmüştür.Bu sebeple bu uygulamarın tüm ana arterlerde artmasını diliyoruz. Temmuz 16, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 ÖYlemiii bunu öğrendiğim iyi oldu nereden buluyoz o dosyayı ?? En güncel tarihli speedcam dosyası(03.06.2012) http://www.mirrorcreator.com/files/0V42JFMR/speedcam.txt_links Bu dosya İGO/content/speedcam de bulunan dosyanın üzerine yazılacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 En güncel tarihli speedcam dosyası(03.06.2012) http://www.mirrorcre...edcam.txt_links Bu dosya İGO/content/speedcam de bulunan dosyanın üzerine yazılacak. süpersin teşekkürler diz boyu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Peki Ank.-polatlı- sivrihisar arasındaki ortalama hız radarı hala test aşamasındamı bilgisi olan varmı........ O bölgeden sık sık gelip giderim.O alet sadece ortalama hız alıyor yani ceza felan yazma kabiliyeti yok.Bilgilendirme amaçlı bir şey.Ceza yazmıyor diye çokta kaptırmayın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 O bölgeden sık sık gelip giderim.O alet sadece ortalama hız alıyor yani ceza felan yazma kabiliyeti yok.Bilgilendirme amaçlı bir şey.Ceza yazmıyor diye çokta kaptırmayın Alper eğer gerçekten söylediğin gibi olursa ilk bir araya gelmemizde dondurmalar benden....... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 süpersin teşekkürler diz boyu Mesajlar aynı ayna seninki daha bilgilendirici ferhat abim. :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Radar ve radar farkı var.. İgo vs'nin verdiği radar noktaları yıllardır tc karayollarının da haritasında bulunan radar noktaları bizim yazdıklarımız her zaman olmayan yerler yani aynı şeyler değil.. Ben araştıracağım.Herkes yazısından meshul zaten ama beni uğraştırır o yüzden bakacağım, çok dert değil.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Yakup başlık ne?Park cezasi olan,arabanizin çekildigive radar kontrollerinin oldugu yerler? Bunlarin herhangi bir basin yayin organinda bildirilmesinin yasak oldugu tek kanun maddesi bulamazssin,sen rahatol ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Başlık önemli değil zaten içerik ortada Neyse yukarda dediğim gibi, herkes kendinden.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 (düzenlendi) Radar ve radar farkı var.. İgo vs'nin verdiği radar noktaları yıllardır tc karayollarının da haritasında bulunan radar noktaları bizim yazdıklarımız her zaman olmayan yerler yani aynı şeyler değil.. Ben araştıracağım.Herkes yazısından meshul zaten ama beni uğraştırır o yüzden bakacağım, çok dert değil.. Herkeze buraya yazdırıcam sonrada trafiğe şikayet edicem seni yaktım seni yako Yine diyorum biz kullanıcıyız sen ise admin yani yönetici Temmuz 16, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Susurluk-balıkesir istikameti 10. km ve susurluk bursa istikameti 7-8 km hergün radar var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Herkeze buraya yazdırıcam sonrada trafiğe şikayet edicem seni yaktım seni yako Yine diyorum biz kullanıcıyız sen ise admin yani yönetici Beni alırlar bende senin ip'ni veririm.. Yani beni bırakıp seni alırlar Forum nedir iyi araştırın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Bu paylaşım yasal mı değil mi araştıralım, eğer öylese sileceğiz bilginiz olsun Biz satıcı değiliz içiciyiz deriz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Beni alırlar bende senin ip'ni veririm.. Yani beni bırakıp seni alırlar Forum nedir iyi araştırın kimin nerden hangi adresten ne yazdığını bulmak 2 dakkalarını almaz merak etme sen. Hayatımızda ilk defa forum a girmiyoz yakup kardeşş Kimin beğenilmesi fazla benimmi yoksa seninmi benim admin olabilecek beğenilmemmi var.Her türlü top sende yako bora abiyle bir konuşalımda gereken yapılsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap