Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bu durumda "rügar" kim? komutan logar'ın abisi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Aman ha güçlü arabaya alışmayın yoksa iş zor...Tehlikeli anlarda güçlü araç hayat kurtarır.. Herzamanki gibi: Kontrolsüz güç; güç değilidir. Hız Felakettir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Soyismimde tezcan sürhat tezcan iyi uydu ya sahne adım olsun benim bu veeee karşınızdaaaaaa daaa daaa daaaa, rüzgarın oğluuu luuu luuu luuu, sürhaaatttt ttt ttt ttt tezcaaaaaaaannn nnn nnn nnnn.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 veeee karşınızdaaaaaa daaa daaa daaaa, rüzgarın oğluuu luuu luuu luuu, sürhaaatttt ttt ttt ttt tezcaaaaaaaannn nnn nnn nnnn.... Girişimde arabayla oluyor yanlıya yanlıya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Girişimde arabayla oluyor yanlıya yanlıya fazla yanlamak iyi değil diyolla... bu arada radar, ceza konusu baya pij oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Radarda esas maksat ya da olması gereken maksat cezadan ziyade trafik kazalarının çok yaşandığı, hızlı gitmenin tehlikeli olduğu noktalarda sürücülere hız bilinci kazandırmaktır. Radar uygulaması yapılacak yerlerde uyarı levhası konulması bu sebeple zorunlu, 120-130 km/h hızları aşanların cezalandırması çok yerinde iken, bölünmüş yollardan kısa mesafeli tek yönlü yollara geçişde hız sınırlarının anlık degisimine sürücüler kolay ayak uyduramıyor, ne hikmetse böyle yerlerde uygulama çok oluyor. Gayet güzel yollarda 70 gibi komik hız sınırları yüzünden ceza yemek kötü birşey. Bana kalırsa 150 üstü hız sınırları icin ehliyete el konulmalı bu hızlarda yaşanan kazaların sonucları malum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 fazla yanlamak iyi değil diyolla... bu arada radar, ceza konusu baya pij oldu... Geyik fazla uzadı konuya dönelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 komutan logar'ın abisi... :kop: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Radarda esas maksat ya da olması gereken maksat cezadan ziyade trafik kazalarının çok yaşandığı, hızlı gitmenin tehlikeli olduğu noktalarda sürücülere hız bilinci kazandırmaktır. Radar uygulaması yapılacak yerlerde uyarı levhası konulması bu sebeple zorunlu, 120-130 km/h hızları aşanların cezalandırması çok yerinde iken, bölünmüş yollardan kısa mesafeli tek yönlü yollara geçişde hız sınırlarının anlık degisimine sürücüler kolay ayak uyduramıyor, ne hikmetse böyle yerlerde uygulama çok oluyor. Gayet güzel yollarda 70 gibi komik hız sınırları yüzünden ceza yemek kötü birşey. Bana kalırsa 150 üstü hız sınırları icin ehliyete el konulmalı bu hızlarda yaşanan kazaların sonucları malum. Sizde çok gaddar çıktınız 150 ile ehliyet giderse hemen arabalarımızı satalım hatta 1.6 ecoboost sahiplerinin arabalarını hemen trafikten men edelim Size tek bir konuda katılıyorum oda geçen gün izmirde bornova asvaltı var bilen bilir 4 şerit li neredeyse otoban statüsünde yaya ve motorsuz araç girişi yasak olan bir yol ve dümdüz.O yolda 95 km hızla 2. seviyede ceza yedim 290 tl .Oranın hız sınırı 70 miş.Gelde gülme nasıl olsa yemişim cezayı bileydim 130 140 la falan giderdimde ceza yediğime değerdi.Bu arada radar gezici radarmış sabit değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 150 artı %10 ile 165 km/h eder bunun üstünde araç sürmek ne kadar güvenli olabilir ki... Bu Ford değil Mercedes dahi olsa kar etmez. Süreli ehliyete el konulma diye bir ceza olsa 3 ay, 6 ay, 1 sene vs kimse cesaret edip bu hızlara ulaşamaz. Parası olanın hız yaptıgı bir ülke olabilir mi, adam basıyor cezası neyse öderiz diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 sürhat kim abi? Memur bey hayatım da hiç sürhat (sürat) la işim olmadı gördüğünüz gibi yazamıyorum bile o çok tehlikeli kelimeyi.....yani .....peeeeeee :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Memur bey hayatım da hiç sürhat (sürat) la işim olmadı gördüğünüz gibi yazamıyorum bile o çok tehlikeli kelimeyi.....yani .....peeeeeee :P vah vah vah, tüh tüh tüh... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap