Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Hız Kontrol Ve Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı Arasındaki Fark Nedir?

Fazıl Arslangiray

Soru

Arkadaşlar dün yolda hız sınırlandırıcığı ayarlamaya çalışırken babam gazdan ayağını çekmesine rağmen ben sınırı yükselttikçe araba hızlanıyor dedi. telaş yaptık... okudum kılavuzu ama anlayamadım birşey...:) aynı mıdır farklı mıdır bana yardımcı olur musunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

tarif edebilir misiniz sizin dediğiniz nasıl yapılır? Gürültüden ziyade derken dediğim seçenek de mevcutmu?

Hayır değil. Mesajınızı bu başlığa taşıdım gerekli bilgiler burada mevcut.

Klavuzda ise nasıl çalışacağı açıklanmış durumda ezbere bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Hayır değil. Mesajınızı bu başlığa taşıdım gerekli bilgiler burada mevcut.

Klavuzda ise nasıl çalışacağı açıklanmış durumda ezbere bilmiyorum

Yazdığım cevabı da taşısaydın bir zahmet...

Köşe kapmaca oynatıyorsunuz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

İbreden takip edeceğiz de

Yok, sadece hız sınırlandırıcı devrede ise ve mesela yokuş aşağı istemeden aşılırsa ayarlı hız sesli ve yazılı uyarı veriyor.

Nasıl olacak bu, ben polis görünce medenileşen canavarlardanım ve öyle kalmaya devam edeceğim. Türkiye'de yaşamanın avantajını kullanmak isterim.

Herkesin 50 ile gittiği bir trafikte ben otobüse binerim.  

h_zlimit.jpg

İbreden takip edeceğiz o halde ...

Bu arada +1 km ile girseyim yani 66km ile 300 küsür yiycekmişim hız sınırının %30 üstü olduğundan. Herkesin tarzı var tabiki, Cem Bey arasıra yerim cezamı, arabaya o kadar para saydık km ibresini de mi yormayalım diyebilir. Bu da tercih tabi...

Antakya, belkide ülkemizin en berbat yollarına sahip (yatay ve dikey olarak bozuk) birkaç nokta düzgün onlarda da radar var, geri kalan pakistan-ramallah caddeleri isteseniz de pek sürat yapamıyorsunuz

Volkan Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.