Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar dün yolda hız sınırlandırıcığı ayarlamaya çalışırken babam gazdan ayağını çekmesine rağmen ben sınırı yükselttikçe araba hızlanıyor dedi. telaş yaptık... okudum kılavuzu ama anlayamadım birşey... aynı mıdır farklı mıdır bana yardımcı olur musunuz?
Soru
Fazıl Arslangiray
Arkadaşlar dün yolda hız sınırlandırıcığı ayarlamaya çalışırken babam gazdan ayağını çekmesine rağmen ben sınırı yükselttikçe araba hızlanıyor dedi. telaş yaptık... okudum kılavuzu ama anlayamadım birşey... aynı mıdır farklı mıdır bana yardımcı olur musunuz?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
9
6
5
Popular Days
Ara 10
31
Tem 16
18
Ock 24
8
Ara 11
7
Top Posters For This Question
Cem Boneval 9 posts
Alperen G. 9 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Emre Kaçan 5 posts
Popular Days
Ara 10 2013
31 posts
Tem 16 2012
18 posts
Ock 24 2014
8 posts
Ara 11 2013
7 posts
Popular Posts
ferhat tezcan
En sevdiğim hız sabitleyici ve can press .Hızını ayarla hızın düşünce tak 5 e yada 6 ya bas canpress e hoooop ayarladığın hızdasın
Alperen G.
Hız kontrol sistemi, ki diğer adıyla Cruise Control'dür, aracın ayarladığınız hızda sabit olarak gitmesini sağlar. Ayarlanabilir Hız Sınırlayısı ise, aracın, ayarladığınız değerden daha hızlı gitmesi
Cem Boneval
Hız sabitleyici 30 km/h geçtikten sonra çalışıyor Üst limit güçsüz motorlarda 180, 1.6 EB'da 200 km/h Hız sınırlayıcı kökleyince tekrar aynı hıza düşene kadar devre dışı kalıyor. Bu süreçte bilgi ek
Bu soruda 64 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap