Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Ferhat günaydın, nasılsın :kıhkıh: :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 (düzenlendi) Ferhat günaydın, nasılsın :kıhkıh: :kıhkıh: Teşekkürler kardeşim biraz uykum var gece geç yattım sen nasılsın.Hayırdır nereden esti böyle imalı günaydınlar :) Temmuz 18, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 ferhat sana geleyim bari soguk bişiler ısmaralayacaksan ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Teşekkürler kardeşim biraz uykum var gece geç yattım sen nasılsın.Hayırdır nereden esti böyle imalı günaydınlar :) Nereden esecek dünden esti Bira ısmarlasın işte abi; akşam yan çizdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 (düzenlendi) Nereden esecek dünden esti Bira ısmarlasın işte abi; akşam yan çizdi. 2 biraylamı korkutacan beni.Ismarlarız nolucak Yalnız ben kola için diye ısmarlarım siz bira alın farketmez .Ben ortak olmayayım günaha Temmuz 18, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 2 biraylamı korkutacan beni.Ismarlarız nolucak Yalnız ben kola için diye ısmarlarım siz bira alın farketmez .Ben ortak olmayayım günaha abi ne günahı diş agırıyor dedik aldık yirmilk gitti agrımız geçmedi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 2 biraylamı korkutacan beni.Ismarlarız nolucak Yalnız ben kola için diye ısmarlarım siz bira alın farketmez .Ben ortak olmayayım günaha Yok artık bu kadar bira muhabbeti oldu içmediğini şimdi mi söylüyorsun? eee aynı masaya da oturmazsın sen bizimle günah işlediğimiz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 (düzenlendi) Yok artık bu kadar bira muhabbeti oldu içmediğini şimdi mi söylüyorsun? eee aynı masaya da oturmazsın sen bizimle günah işlediğimiz için Yok ya ne alakası var günah sizin günahınız ben oturur başka bişey içerim. Ben zamanında çok içtim dahada gerek yok öncekilerime sayıyorum ben Temmuz 18, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yok ya ne alakası var günah sizin günahınız ben oturur başka bişey içerim. Ben zamanında çok içtim dahada gerek yok öncekilerime sayıyorum ben Devrin adamıyım diyorsun yani. Tevfik abi napıcaz biz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Devrin adamıyım diyorsun yani. Tevfik abi napıcaz biz? İstanbulda olmalıydınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 ferhatın yalanları...ayakkabı satarken... bunlar derimi...acıba.... nedemek nedemek halis kanguru derisi avustralyada özel besi kangurusunun derileri bunlar abulacım...(salak ne derisi imitasyon 30 tlye..derimi olur al giy işte))) Bizde emitasyon bir tane ayakkabıyı bırak kemer bile bulamazsın İşin şakası bir yana bizim ürettiğimiz tüm ayakkabılar deridir.Daha fabrikaya emitasyon malzeme girmemiştir bile ama diğer mağazalardan gelen bayan ayakkabıların bazılarında emitasyon vardır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 (düzenlendi) Devrin adamıyım diyorsun yani. Tevfik abi napıcaz biz? Yok illa bizim içtiğimiz masada sende içmelisin dersen iş değişir o zaman oturmam o masaya Ki öyle bişey diyeceğinide sanmam Temmuz 18, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 İstanbulda olmalıydınız Oradaydık Sen yoktun biz Yakup'la Migrosun otoparkında operasyon yapıyorduk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yok illa bizim içtiğimiz masada sende içmelisin dersen iş değişir o zaman oturmam o masaya Ki öyle bişey diyeceğinide sanmam Kimsenin ne içtiğine karışırım ne başka bir şeyine kimsede bana karışmasın isterim. Karşıyakalıyız her görüşe saygılıyız 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Kimsenin ne içtiğine karışırım ne başka bir şeyine kimsede bana karışmasın isterim. Karşıyakalıyız her görüşe saygılıyız Göztepeliyiz senle aynı fikirdeyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap