Tevfik Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2012 günümüz yaşantısında her rengi mevcut...yalanlarımız var...toplatıdayım tünele girdim...şimdi arıyacaktım...mutlaka görüşelim...abi sende az önce biri geldi vala ona 2000 tl verdim....gibi..peki sizin yalanlarınız ne Beyler.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 - Peki bunun fiyatı ne kadar? + 10 yüzbin baloncuk efendim. - Hmmmm. (içinden: oha çüş)... Ben bankadan para çekip geleyim o zaman. + Efendim POS'tan çekebiliriz. - Yo yo, küsüratlı kalsın istemiyorum. + Efendim zaten fiyat küsüratlı değil. - Öhhhm, bi işim vardı zaten, kaça kadar açıksınız? :muha: 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 eskiden bankada çalışırken yalandan yatacak yerim yok derdim, o kadar çok yalan söylerdim yani... mecburen...:-) şimdi şükür yalan söylememe gerek kalmıyor hiç :-) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 bunun aynısıı iki dükkan aşağıda 200 tlye satıyorlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 abi gelişi 50 tl aldığım gibi sana verebilirim madem sana gelişi 50 tl olmaz sanada yazık 55 tl verelim biz bereket versin abi sendende allah razı olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 - İşyerimde iki arkadaşımda daha Focus var, biri Başer'den biri Otokoç'tan aldı, ikisine de kauçuk paspas vermişler, sizin de vermeniz lazım.. + Efendim o bayilerle alakalı birşey. - Ama müşteri memnuniyeti, bıdı bıdı, hele hele, kıl, yün, tüy.... + Efendim elimizde var, siz mi alırsınız kargo ile mi gönderelim? - Ben alırım sağolun. (Flawless Victory) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 inan kalbimiz birmiş...tam sei ceviriyordum sen aradın..bu bir işaret sanırım...flört yalanları.... bu sabah seninle uyandım...(ne seninle uyanıcam salak karı kalktım wcye gitmek için) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 focus III te sony standart oluyor..... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Senin için şöyle böyle diyorlar ... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 + Şeker kırmızıyı satıp en dolusunu yeni donanımlarla alıcam... + Hanım dövdü, annem kızdı, babam topuklarımdan vurabilir, zaten çok lazım değillerdi, bi sony yaptırıcam yeter yani, ayrıca fok balıkları çok yalnız. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ben hayatta yalan söylemem 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ben hayatta yalan söylemem yok artık :nazar: :nazar: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Senin için şöyle böyle diyorlar ... şimdilik en orjinilani..hala unutmamış adam ya.... :kıhkıh: :kıhkıh: yakoyla ilk tanıstığımızda telefonunu aldım...ogün sertce polat alemdar gibi arkadaşım...senin bir forumun varmış dedim... eeeeee dedi yako... laynnnnnn dedim hyundailer şöle böle diyormuşun yok teneke bilmemne... oda sertleşti...senin içinde şöle böle diyorlarmış dedi...hadiiiiiiii gerildikmii... len şamata yaparken giricez birbirimize ben yine akıllı ol...focus manyagı yaparım seni.. yako durmuyor..gel yap bakalım falan.. en so dedim olum benim benim... megersem oda birgün önce hyundai satış merkezine gitmiş...oda onda uyuz olmuş..yani denk gelmiş...cok komikti aramızda şöle böle dolaşır hep.... :kıhkıh: :kıhkıh: 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 (Hasta gelir o an elimizde Lansor mide ilacı tükenmiştir elemanımla hasta arasında ki diyaloğu hayretle izliyorum ) -İlacım aynısı olsun başka benzer falan kullanmıyorum. +Sen daha önce Lansor'mu kullandın mide ilacı olarak? -evet +kaç yıldır kullanıyorsun - 3 yıldır falan +bak bu yüzden iyileşmiyorsun işte, Aprazol kulan hiçbişeyin kalmaz -hadi yav +tabi abicim 3yılda iyileştirmiyorsa iyi değildir , Bu ilacın aynısını annemde kullandık midesi sapasağlam oldu - iyi aprazol ver bari onu kullanalım 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Hülya Avşar bizim mahallede oturuyordu lise zamanı çok asıldı ama pas vermedim...sümüklünün biriydi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap