Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 kolu uzun derken? Dhalsim ve fantastic four'daki Elastic Man dayımın oğlu olur Dalsın nefret ederdim o heriften. az jetonumuzu yemedi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Dalsın nefret ederdim o heriften. az jetonumuzu yemedi Bizi bitirdi be birader :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 ulen konuyu actık diye...adımız yalancı cobana cıkıcak....görüyonmu şeffaf olalım derken ))))) Böyle oyunlara gelmeyin, Tevfik bond hepinizin sırlarını açığa vuruyor, en zayıf yerinizi ortaya çıkarıyor Bak ben elemanın yalanını yazdım, kendimden bişey var mı yok.. Adam amerikanın ajanı Cengo niye ingilterede değilde amerika da ha soran var mı bunları 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 :PBak hala yalan söylüyorlar yaw.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bu sitede Bekir Beyin yalan söylediğini düşünüyorum şöyle derdi...şey efendim sizi biraz kazıklıycaz inanın çok mahcubum ama ticaret bu o yüzden lütfen üzüldüyseniz bende üzülürüm ama yapamam inanın bu fahiş fiyatı size giydirmek pardon kakalamak ayyyy ne diyorum ben ötelemek aman tanrım söyleyemiyorum bir türlü yani beyfendicigim..sizden bu meblagı almak zorunda kaldık affınızı dilerim... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Böyle oyunlara gelmeyin, Tevfik bond hepinizin sırlarını açığa vuruyor, en zayıf yerinizi ortaya çıkarıyor Bak ben elemanın yalanını yazdım, kendimden bişey var mı yok.. Adam amerikanın ajanı Cengo niye ingilterede değilde amerika da ha soran var mı bunları ya öylede eglenmedikmi işte eglendik kimisi katıldı kimisi burun büktü kimi bu neya dedi..kimsi be söylemem dedi...falan filan sonuç ne...hepimizin bir şekilde konuya odaklanıp günün akşamına eglenceli şekilde gelmemizi saglamaktı..katılan katılmaya herkese teşekkürler... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 ya öylede eglenmedikmi işte eglendik kimisi katıldı kimisi burun büktü kimi bu neya dedi..kimsi be söylemem dedi...falan filan sonuç ne...hepimizin bir şekilde konuya odaklanıp günün akşamına eglenceli şekilde gelmemizi saglamaktı..katılan katılmaya herkese teşekkürler... Maksat muhabbett-i hoşnuttiye (tamam uydurma bi laf - amaca hizmet etsin yeter ) Bende daha ne yalanlar varda diyecem inanmayın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Aslında makul kar koymakla birlikte açıkcası bu kadar ince bir dil kullandığım söylenemez.....Ancak sevdiğim ve değer verdiğim insanları kımaktan incitmekten çok çekindiğimde aşikardır...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Aslında makul kar koymakla birlikte açıkcası bu kadar ince bir dil kullandığım söylenemez.....Ancak sevdiğim ve değer verdiğim insanları kımaktan incitmekten çok çekindiğimde aşikardır...... Abi senin en çok bu huyunu seviyoruz zaten Bence bu sana bahşedilmiş bir lütuftur.. Ama hiç mi tatlı yalanın yok abi ufak tefek olsa da 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Abi senin en çok bu huyunu seviyoruz zaten Bence bu sana bahşedilmiş bir lütuftur.. Ama hiç mi tatlı yalanın yok abi ufak tefek olsa da Olmamı var tabi küüüü.....peeeeeee :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Böyle oyunlara gelmeyin, Tevfik bond hepinizin sırlarını açığa vuruyor, en zayıf yerinizi ortaya çıkarıyor Bak ben elemanın yalanını yazdım, kendimden bişey var mı yok.. Adam amerikanın ajanı Cengo niye ingilterede değilde amerika da ha soran var mı bunları SKYFALL gelsede izlesek...en nefret ettiğim ve seyretmekten zevk aldığım ajan 007... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Abi senin en çok bu huyunu seviyoruz zaten Bence bu sana bahşedilmiş bir lütuftur.. Ama hiç mi tatlı yalanın yok abi ufak tefek olsa da sen avatardakini Bekir Abi mi sanıyorsun ? :smiley2k: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 SKYFALL gelsede izlesek...en nefret ettiğim ve seyretmekten zevk aldığım ajan 007... Adam senden iyi diye çekemiyon demi abi, melekleri falan var hani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 sen avatardakini Bekir Abi mi sanıyorsun ? :smiley2k: Bombaaaaa..... :P :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Aslında makul kar koymakla birlikte açıkcası bu kadar ince bir dil kullandığım söylenemez.....Ancak sevdiğim ve değer verdiğim insanları kımaktan incitmekten çok çekindiğimde aşikardır...... senide yirim aşikarınıda Bekir Beyyyyyyyy vesselam özel birisin...allah nazarlarda saklasın sei ve aileni... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap