Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 TEvfik Abi bu konunun adını değiştirelim. Sır kapısı. hadi gözlükler avatarlar aşağı sırlar açığa iyide gözümün biri şaşı benim....onda gözlükle yatıyom....sadece bir şeyin sonuna dogru bazılarının gözleri kayarken benimkiler düzeliyor deme keyfime o an evlat.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 hyundai candı hani...topiş.... topiş mi :zha: :zha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 avatarı tek kusuru kıştan kalma hala palto..bakarken terliyom ben...........giybi kırmızı lacoste tak bi gözlük Bekir Beyyyyyyyyyyy öle istiyoz seni... Bak yaa....gözünü bana dikti soyacam da soyacam diyor ben mutaasıbımm Tevfik beycim.... :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 iyide gözümün biri şaşı benim....onda gözlükle yatıyom....sadece bir şeyin sonuna dogru bazılarının gözleri kayarken benimkiler düzeliyor deme keyfime o an evlat.... :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bak yaa....gözünü bana dikti soyacam da soyacam diyor ben mutaasıbımm Tevfik beycim.... :P Forum için soyunmazmısın Abi ? :smiley2k: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 ulen annem vefat etti toparladım...tam kendime geldim hırsızlık oldu yine çelme...herşeyden taviz var yaşama gücünden asla...kimse elimden alamaz o gücü..moral ve umut biterse sende bitmişsindir demektir.. aydın karşıyakaya geliyom sede kacta cıkıyon şimdi monster bayisi ordaymış carsıda ferruh filizin oldugu pasajda... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 iyide gözümün biri şaşı benim....onda gözlükle yatıyom....sadece bir şeyin sonuna dogru bazılarının gözleri kayarken benimkiler düzeliyor deme keyfime o an evlat.... Hakkatten Hayatın yalan yahu; göz kaydırıyomuş falan :pist: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Dalsın nefret ederdim o heriften. az jetonumuzu yemedi Bizi bitirdi be birader :D Dhalsım neymiş yaa? Alırdım Ryu'yu, 2 Hadouken, iki Shouryouken karşıdaki aynen mevta...hatta bilgisayarda kurulu yenisi, hala oynuyorum.. İki kişinin bildiği sır değildir yeğennnn (nasıl kurtlar vadisine ezel in dayısı gelmiş ) Bu arada sıcaklardan olsa gerek bütün forum geyiğe sardık farkındamısınız??? :) :) Herkes sevdiğini öldürür yeğeeennnn... sen avatardakini Bekir Abi mi sanıyorsun ? :smiley2k: Aha Mert Matrix'e bağladı... Bu soluduğunun hava olduğunu mu sanıyorsun? SKYFALL gelsede izlesek...en nefret ettiğim ve seyretmekten zevk aldığım ajan 007... The Dark Knight Rises geliyor 27 Temmuz'da.. Yılın filmi.. Nolan Babuş yine döktürmüştür. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Onlar minimum asgari ücretin beş katı ücrete çalışıyorlarmış Sultanım shhheeeeennnn khhiiimsiiin be adaaaaahhhm!!!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 ulen annem vefat etti toparladım...tam kendime geldim hırsızlık oldu yine çelme...herşeyden taviz var yaşama gücünden asla...kimse elimden alamaz o gücü..moral ve umut biterse sende bitmişsindir demektir.. aydın karşıyakaya geliyom sede kacta cıkıyon şimdi monster bayisi ordaymış carsıda ferruh filizin oldugu pasajda... 8 gibi çıkarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Forum için soyunmazmısın Abi ? :smiley2k: sanat için soyunur...o...bense halk için...sanat sanat içinmi halk içinmi... panpişlere selam.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 ulen annem vefat etti toparladım...tam kendime geldim hırsızlık oldu yine çelme...herşeyden taviz var yaşama gücünden asla...kimse elimden alamaz o gücü..moral ve umut biterse sende bitmişsindir demektir.. aydın karşıyakaya geliyom sede kacta cıkıyon şimdi monster bayisi ordaymış carsıda ferruh filizin oldugu pasajda... Bu forum kimsenin bitmesine izin vermez abicim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 hyundai candı hani...topiş.... vala pis topiş olduk. Aldığımızı aldığımız fiyattan aşağı satmama gibi bir şeyimiz olduğundan son arabamız olacak ondan korkarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Dhalsım neymiş yaa? Alırdım Ryu'yu, 2 Hadouken, iki Shouryouken karşıdaki aynen mevta...hatta bilgisayarda kurulu yenisi, hala oynuyorum.. Aha Mert Matrix'e bağladı... Bu soluduğunun hava olduğunu mu sanıyorsun? Limonata içtim o mu dokundu acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 8 gibi çıkarım. tmm ozamana kalırsam tilifon ederim sana okke... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap