Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 sytle sahibi marabalar olarak titanium gördüğümüzde bi garip oluyoruz, etmeyin Ferhat'a böyle şeyler... Multi Task özelliğim var benim.. Yeni güncelleme ile geldi marabalar merhaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bu sıcaklara beyin mi dayanır. Hafif eriyik kıvamda , kulak memesi kıvamı gibi eheheh, daha çok bici bici kıvamında.. artık adanalı sayılırsın bu tip esprilerle gelicem sana.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 gelsene manyak geyik yaparız ramazan öncesi hem Bu gün mü bilader. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 marabalar merhaba Maraba Televole Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Forum için soyunmazmısın Abi ? :smiley2k: Asla...asla...aslaaa......soyunmamda soyunmam.. :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 forum yıkılıyo arkadas tevfık abıyı yalnız bırakmayın bir bira patlatın sahil kenarında höyt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bu gün mü bilader. Evet tevfik abi çıktı işte karşıyakaya doğru yola; otobandan atlayıver 15 dakikada gelirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Asla...asla...aslaaa......soyunmamda soyunmam.. :P :P evet konu başlığına uygun bir mesaj daha geldi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Asla...asla...aslaaa......soyunmamda soyunmam.. :P :P Abi sanat için soyunur musun peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Asla...asla...aslaaa......soyunmamda soyunmam.. :P :P askerde aç aç varmış bizden önce ona döndük AÇ AÇ AÇ :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 eheheh, daha çok bici bici kıvamında.. artık adanalı sayılırsın bu tip esprilerle gelicem sana.. Adanalı olsun döşü gıllı olsun Şaka maka her hafta adanayı löpür löpür yerim ben orada, gelsin kilolar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Maraba Televole marabaların marabasıyım ağam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 askerde aç aç varmış bizden önce ona döndük AÇ AÇ AÇ :D yalnız neden Bekir abiye aç aç yapıyoruz onu anlamadım... sıcaklar gerçekten sağlığa zararlıymış onu anladım... :muha: 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 marabaların marabasıyım ağam çevir kazı yanmasın Serdar :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 yalnız neden Bekir abiye aç aç yapıyoruz onu anlamadım... sıcaklar gerçekten sağlığa zararlıymış onu anladım... :muha: Bu sıcakta paltoyla duruyor ya sağlığını düşünüyor arkadaşlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap