ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 (düzenlendi) Evet tevfik abi çıktı işte karşıyakaya doğru yola; otobandan atlayıver 15 dakikada gelirsin. Bilader çok iyi olurduda yarın hanım nöbetçi benim oğlanı anneme bırakıcam.Bide kız yemek falan yapmış önceden deseniz hiç sorun olmazdıda.Şimdi akşam için plan falan yaptık Yarın olursa sabaha kadar mekan mekan gezelimde bu gün yaşşş Temmuz 17, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bilader çok iyi olurduda yarın hanım nöbetçi benim oğlanı anneme bırakıcam.Bide kız yemek falan yapmış önceden deseniz hiç sorun olmazdıda.Şimdi akşam için plan falan yaptık Evet konu başlığına cuk diye oturan bir mesaj daha okuyorsunuz şu an :kıhkıh: :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Erkeğin kıllısı Ali'den demişler abi... Neyse ben kaçarovski, zil çaldı yapı paydos.... İyi akşamlar.. Günümü güzelleştirdiğiniz için eeepinize teşekkürler be yaaa... daha karpuz kesecektik alperen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Evet konu başlığına cuk diye oturan bir mesaj daha okuyorsunuz şu an :kıhkıh: :kıhkıh: süper tespit olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Evet konu başlığına cuk diye oturan bir mesaj daha okuyorsunuz şu an :kıhkıh: :kıhkıh: yarışmayı kazanan ferhat abi oldu tebrik ediyoruz ferhat abicim bu arada alınma olurmu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Peki gelen yoğun istek üzerine çıplak fotom sizlerle...peeeeeeeeeeee :P 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 daha karpuz kesecektik alperen Bulaşıklar birikmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Peki gelen yoğun istek üzerine çıplak fotom sizlerle...peeeeeeeeeeee :P Wuuhuuuu :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Evet konu başlığına cuk diye oturan bir mesaj daha okuyorsunuz şu an :kıhkıh: :kıhkıh: Hade lenn ben size teee ne zamandır diyom bi akşam çıkalım diye bula bula bu günü buldunuz hemde pat diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Peki gelen yoğun istek üzerine çıplak fotom sizlerle...peeeeeeeeeeee :P Sallıyorum; Datça mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Hade lenn ben size teee ne zamandır diyom bi akşam çıkalım diye bula bula bu günü buldunuz hemde pat diye. Bırak bırak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Sallıyorum; Datça mı? Aydın yok burası Adrasan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 yarışmayı kazanan ferhat abi oldu tebrik ediyoruz ferhat abicim bu arada alınma olurmu Yok ya ne kızıcam sana ben baran a kızıyom günlerdir diyom çıkalım bi akşam diye adam en olmadık günü buluyo pat diye sonra bide satışçı ilan ediyo beni pes valla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Aydın yok burası Adrasan... Gitmişliğim var işte; tanıdık geldi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yok ya ne kızıcam sana ben baran a kızıyom günlerdir diyom çıkalım bi akşam diye adam en olmadık günü buluyo pat diye sonra bide satışçı ilan ediyo beni pes valla Ne zaman dedin olum günlerdir? Cumartesi buluşçaktık akşam 8 de çıktım doğru gümüldüre gittim. Yolda bakındım sana görüp tokatlarmıyım diye yoktun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap