Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 yalnız neden Bekir abiye aç aç yapıyoruz onu anlamadım... sıcaklar gerçekten sağlığa zararlıymış onu anladım... :muha: Saturday Night konusu bu havalarda tavan yapar, aman hortlatmayın konuyu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bu sıcakta paltoyla duruyor ya sağlığını düşünüyor arkadaşlar Saturday Night konusu bu havalarda tavan yapar, aman hortlatmayın konuyu Saturday Night konusunda gündem Bekir Abi'ye kadar geldiyse bir doktora gitme vaktimiz gelmiş demektir... :muha: Bekir Abicim alınma da Saturday Night konusu seni bozar, seni düşündüğüm için söylüyorum.. :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ferhat izin mi alıyon napıyon? Takır takır yazıyordun akşam gel bira içelim deyince yok oldun yahu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Abi sanat için soyunur musun peki? Yok Alperenim......... bir denize girerken soyunuyorum..... :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ferhat izin mi alıyon napıyon? Takır takır yazıyordun akşam gel bira içelim deyince yok oldun yahu İçişleri Bakanından muvafakat almaya çalışıyor bence... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 yalnız neden Bekir abiye aç aç yapıyoruz onu anlamadım... sıcaklar gerçekten sağlığa zararlıymış onu anladım... :muha: alperen sen iste sanada aç aç yaparız ayıp ettin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yok Alperenim......... bir denize girerken soyunuyorum..... :P abi bikinili öööhhm pardon, slip mayolu görüntülerin basına sızmasın :muha: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 alperen sen iste sanada aç aç yaparız ayıp ettin hem benim hem de sizin sağlığınız açısından bence hiç o konulara girmeyelim :muha: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yok Alperenim......... bir denize girerken soyunuyorum..... :P Abi çok güzel orta yapmışsın da gol atıp seni kırmaktan korkuyorum şu an 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Saturday Night konusunda gündem Bekir Abi'ye kadar geldiyse bir doktora gitme vaktimiz gelmiş demektir... :muha: Bekir Abicim alınma da Saturday Night konusu seni bozar, seni düşündüğüm için söylüyorum.. :kıhkıh: Yaw ben soyunsamda arkadaşların beklentisini karşılayacağımı sanmıyorum...zira biraz kıllıyım :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yok Alperenim......... bir denize girerken soyunuyorum..... :P bekir abi duşuda polarla alıyor karışmayın abime 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yaw ben soyunsamda arkadaşların beklentisini karşılayacağımı sanmıyorum...zira biraz kıllıyım :P :P Erkeğin kıllısı Ali'den demişler abi... Neyse ben kaçarovski, zil çaldı yapı paydos.... İyi akşamlar.. Günümü güzelleştirdiğiniz için eeepinize teşekkürler be yaaa... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Abi çok güzel orta yapmışsın da gol atıp seni kırmaktan korkuyorum şu an bende voleyi vuracaktım ama olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Hayatım yalan derken konu yalan oldu yahu :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 abi bikinili öööhhm pardon, slip mayolu görüntülerin basına sızmasın :muha: :aman: :aman: :aman: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap