ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bırak bırak. En sonunda söyleticen beni varya bak detaya girmiycem sen anla Hanım yarına nöbetçi onu nöbete bırakıcam.Oğlanıda bu akşamdan anneme bırakıcam.Hanımla baş başayım bu akşam oğlan yok plan yaptık.Diyim dahada anlamazsan ne demek istediğimi seni teyfik abiye havele ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Aydın yok burası Adrasan... Bayılmıştım ben o koy a oradan tekneyle sulu adaya gittinizmi peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bayılmıştım ben o koy a oradan tekneyle sulu adaya gittinizmi peki Yok yanlızca sahilde dinlendik...Ama hakkaten çok harika yerler..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 (düzenlendi) Yok yanlızca sahilde dinlendik...Ama hakkaten çok harika yerler..... Büyük kayıp oaraya kadar gidip sulu adayı görmemek Ahanda burası Temmuz 17, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yok yanlızca sahilde dinlendik...Ama hakkaten çok harika yerler..... Çıralıya geçtiniz burdan di mi? Ferhat akşam müsaitseniz oturmaya gelicez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ne zaman dedin olum günlerdir? Cumartesi buluşçaktık akşam 8 de çıktım doğru gümüldüre gittim. Yolda bakındım sana görüp tokatlarmıyım diye yoktun Ben bi ara geleyimde bayraklı tarafında bi kapışalım bende maziyi hatırlarım eskiden bayraklı asvaltında yarışlara gelirdim benim 206 ıyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Çıralıya geçtiniz burdan di mi? Ferhat akşam müsaitseniz oturmaya gelicez aydın abi adamın sınırlarını zorluyorsun artıkın ondan önce ben diyem sana :kıhkıh: :smiley2k: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Çıralıya geçtiniz burdan di mi? Ferhat akşam müsaitseniz oturmaya gelicez Tabi ne demek gel gel.Ama kapıyı açmıyabilirim baştan söyliyim Şaka şaka açarım tabiki ne demek misafir baştacı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ne sağlam geyik döndü az önce burda ya takip edemedim yazıları o derece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Büyük kayıp oaraya kadar gidip sulu adayı görmemek Fırsat buldukça giderim bir kaç gün kalırım...Birdahaki gidişimde kısmet olursa sulu adayı da sorar ziyaret eder resimlerim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Fırsat buldukça giderim bir kaç gün kalırım...Birdahaki gidişimde kısmet olursa sulu adayı da sorar ziyaret eder resimlerim... izmire de gelin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 izmire de gelin. Aydın geçen hafta izmirden senin iş yerinden geçiyordum hatta senin arabayı da bir göreyim istedim Yakuptan telefonla yardımda aldım ama otobana girdiğim için birde 15,30 Denizli de olmam gerektiği için görüşemedik....bu yıl yaklaşık 4 kez izmirden geçtim ama hep zaman problemi vardı...kısmet artık.....Sizde Ank. gelirseniz haberimiz olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 (düzenlendi) izmire de gelin. Baran izmir çeşmenin kontenjanı doldu istanbullular sayesinde Gümüldüre yönlendirelim gelen arkadaşları Bu arada sen pazar günleri o havaalanı önündeki trafikten nasıl eve geliyorsun.Geçen torbalıdan dönüyom gece 12 30 da hala konvoy vardı orada Temmuz 17, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Her gün en az 20 defa söylediğim bir yalan; "Abi şu an 3 tezgahımda dolu bugün araya iş alabileceğimi zannetmiyorum. Ancak yarın.." Karşıdan cevap; Ama ustam bizim iş çok acil bi araya sıkıştırsan. Ben; Abicim uzun iş bağlı makinalarıma uzun iş bağlı olmasa seni neden üzeyim. Akşam üzeri belki. Umut abi (patronum) ile konuşmam lazım. Karşıdan cevap. Peki usam ben parçaları gönderiyorum Bugün alabilirsen çok mutlu olurum .vs. falan fistan klasik geyik gerisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ya arkadas ne gün gecti kime ne yazacağımı karıştırdım ne hizliymisiz bizde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap