Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Baran izmir çeşmenin kontenjanı doldu istanbullular sayesinde Gümüldüre yönlendirelim gelen arkadaşları Bu arada sen pazar günleri o havaalanı önündeki trafikten nasıl eve geliyorsun.Geçen torbalıdan dönüyom gece 12 30 da hala konvoy vardı orada Pazartesi sabah geliyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Pazartesi sabah geliyorum ben. Yani çekilecek dert değil o yol pazar akşamı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yani çekilecek dert değil o yol pazar akşamı Pazartesi sabah 7 de çıkıyorum 7:45 te işyerinde oluyorum. Titanium power Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Pazartesi sabah 7 de çıkıyorum 7:45 te işyerinde oluyorum. Titanium power Hb power daha iyi kaçar bilgin olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ghia + FK üstünden zıplar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Hb power daha iyi kaçar bilgin olsun kilo farkı yok ki nasıl olacak o? Ogün FIII daha uzun süre zıplatıyor bizimkiler gibi 2000 de delirip sonra durulmuyor pat diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 kilo farkı yok ki nasıl olacak o? Ogün FIII daha uzun süre zıplatıyor bizimkiler gibi 2000 de delirip sonra durulmuyor pat diye. Buyrun gdelim pınar başına bi timetrial yapalım En iyi tur derecesini F3 lermi yapacak F2 lermi görelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 kilo farkı yok ki nasıl olacak o? Ogün FIII daha uzun süre zıplatıyor bizimkiler gibi 2000 de delirip sonra durulmuyor pat diye. Var 8 kilo fark birde sürtünmeyi eklersen 1 milisaniye kadar gerimdesin sor kime istersen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Haydi focus club piste Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Buyrun gdelim pınar başına bi timetrial yapalım En iyi tur derecesini F3 lermi yapacak F2 lermi görelim ESP yi kapatırım Ben sana sıralamayı yazayım; titanium ghia style :kıhkıh: :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Var 8 kilo fark birde sürtünmeyi eklersen 1 milisaniye kadar gerimdesin sor kime istersen Sürtünme mi? araçların önü aynı; sedan götünden mi sürtüncek :kıhkıh: :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 ESP yi kapatırım Ben sana sıralamayı yazayım; titanium ghia style :kıhkıh: :kıhkıh: Kapanmıyor ki Çekiş kontrolü kapatabiliyorsun sadece ESP hep devrede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ben varken size susmak düşer bir defa biz dizelciler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ben varken size susmak düşer bir defa biz dizelciler. Bunu Cem abi dese tamamda Benzinli f2/2,5 lara boy boy selam gönderiyorum ben ışıklarda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Kapanmıyor ki Çekiş kontrolü kapatabiliyorsun sadece ESP hep devrede Çok çok zorlarsan devrede zırt pırt değil sende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap