Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Boyum kapı koluna geliyor derken abartmamışım değilmi ? yok ya show arabası gibi hani chevrolet falan traktör tekerlekli bişi...cok korkunç...ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Perşembe cuma senelik izin yazdım 2 gün Bababmın evi su basmış hafiften ona yardım edicem; ama buluşma taleplerine de açığım haberi olsun bayraklı göstepe çocuklarının :kıhkıh: :kıhkıh: yazarken bile içim gıdıklandı ne yalan söyliyeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Perşembe cuma senelik izin yazdım 2 gün Bababmın evi su basmış hafiften ona yardım edicem; ama buluşma taleplerine de açığım haberi olsun bayraklı göstepe çocuklarının :kıhkıh: :kıhkıh: yazarken bile içim gıdıklandı ne yalan söyliyeyim Bizimle çıkarmısın baran :) Teklif ettim teyfik abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Bizimle çıkarmısın baran :) Teklif ettim teyfik abi Eeee bir düşüneyim bakayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 ne teyfiki ya neyzen teyfik mi....tevfik serhatım tevfik...söylerken yumuşuyor... :kıhkıh: :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Bende sürmeneliyim Sürmeneliyiz, bıçağın keskiniyiz diyosun yani... Biz de Çaykaralıyız nedir yani? Çaykaralıyız, fetva makamıyız.. (ben uydurmadım bu laf söylenir hep) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 ne teyfiki ya neyzen teyfik mi....tevfik serhatım tevfik...söylerken yumuşuyor... :kıhkıh: :kıhkıh: :kop: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 ilk cümleye uygun öyle bir sözüm var ki.. ilk duyduğumda kahkalar atmıştım..Burda söylenmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 ilk cümleye uygun öyle bir sözüm var ki.. ilk duyduğumda kahkalar atmıştım..Burda söylenmez biliyoz teferruata gerek yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 biliyoz teferruata gerek yok... özel mesaj at bakayım neymiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 özel mesaj at bakayım neymiş sen at bakayım aynı mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 sen at bakayım aynı mı Ohoooo.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Ohoooo.. siz ikiniz bana atın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Hayır hayır siz üçünüz bana atın bakayım neymiş.... :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap