ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bizim bir arkadaş var...doğru söyleyince yüzü kızarıyor...biriside yalan söylerken bile yalan söylüyor..oderece profesyonel... Abi o da bişeymi ben yalan söyledikten sonra kendi söylediği yalana inanan insanlar tanıyom 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ben de ot gibi yaşıyormuşum yaaa... Hiç yalan söyleme ihtiyacı hissetmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ben de ot gibi yaşıyormuşum yaaa... Hiç yalan söyleme ihtiyacı hissetmiyorum hadi orda 3 sonra ölecek hastana turp gibisin bişiyin yok...diyen benmiyim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Abi o da bişeymi ben yalan söyledikten sonra kendi söylediği yalana inanan insanlar tanıyom Yav yoksa ne anlamı var yalanın bende öyleyim Yalan kendini kandırma sanatıdır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 o degilde demin çok kötü kaza oldu bembeyaz focus 3 e birtane kamyonet çarpmış hb oldu focusun arkası kötü ya...yepyeiydi araba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yalana bak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Oha yalana bak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yalan mı? Kuyruklu yalan hemi de.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 yaww....forumun tamamı yalancıymış.....ben nereye üye olmuşum....peeeeeeeeee :P 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 yaww....forumun tamamı yalancıymış.....ben nereye üye olmuşum....peeeeeeeeee :P girdin bir kere... aslında bu forum focus kisvesi altında kara para aklanna bir yer.. reklam gelirleriyle, gelen kara paralar aklanıyor... eyvah konuştum, haklarında çok şey biliyorum, beni yaşatmazlar, yaşatmazlar beni anlıyo musun? Anlıyo musuuun Bekir Agaaaaaa? Yaşatmazlar beni... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 girdin bir kere... aslında bu forum focus kisvesi altında kara para aklanna bir yer.. reklam gelirleriyle, gelen kara paralar aklanıyor... eyvah konuştum, haklarında çok şey biliyorum, beni yaşatmazlar, yaşatmazlar beni anlıyo musun? Anlıyo musuuun Bekir Agaaaaaa? Yaşatmazlar beni... Sana bişey olmaz, bürokratik yollarda, kolu uzun adamlarla dirsek temasın vardır (ne demek istediğimi bende anlamadım ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Sana bişey olmaz, bürokratik yollarda, kolu uzun adamlarla dirsek temasın vardır (ne demek istediğimi bende anlamadım ) kolu uzun derken? Dhalsim ve fantastic four'daki Elastic Man dayımın oğlu olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 ulen konuyu actık diye...adımız yalancı cobana cıkıcak....görüyonmu şeffaf olalım derken ))))) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 girdin bir kere... aslında bu forum focus kisvesi altında kara para aklanna bir yer.. reklam gelirleriyle, gelen kara paralar aklanıyor... eyvah konuştum, haklarında çok şey biliyorum, beni yaşatmazlar, yaşatmazlar beni anlıyo musun? Anlıyo musuuun Bekir Agaaaaaa? Yaşatmazlar beni... Yediğine içtiğine dikkat et Abi :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 (düzenlendi) girdin bir kere... aslında bu forum focus kisvesi altında kara para aklanna bir yer.. reklam gelirleriyle, gelen kara paralar aklanıyor... eyvah konuştum, haklarında çok şey biliyorum, beni yaşatmazlar, yaşatmazlar beni anlıyo musun? Anlıyo musuuun Bekir Agaaaaaa? Yaşatmazlar beni... İki kişinin bildiği sır değildir yeğennnn (nasıl kurtlar vadisine ezel in dayısı gelmiş ) Bu arada sıcaklardan olsa gerek bütün forum geyiğe sardık farkındamısınız??? :):) Temmuz 17, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap