ilkay glr Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2012 Arkadaşlar sıfırdan vazgeçtim ve 2. ele yöneldim.Temiz bi araba buldum ancak 90 beygir oluşu biraz kafamı kurcaladı.Bana yeteceğini düşünüyorum hız tutkunu değilim ancak yinede sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Şehir içinde (yani düşük hızlarda) 109 ile arasında büyük fark göremezsiniz.. Bu aracın kiralığı çok oluyor, deneyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilkay glr Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Tek korkum yokuşa vurduğum anda beni mahcup etmesi.Bir önceki focusum TDCI Trend 110 HP idi.Aynı performansı beklemiyorum ama yinede basit olumsuzluk oluşturmasından korkuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ben hem eski 90'lik hemde yeni 95'lik kullandım. Üzecek sıkacak birsey görmedim.1.6 olduğunu unutmayın motorun diğer düşük hacimli dizeller gibi bayılmıyor hemen torqlari kuvvetli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilkay glr Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 KArdeşim çok sağolasın ya hem forum için, hemde her konuda yardımların için ..Galiba bikaç güne alcam gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 ilkay aracı mutlaka kontrol ettir....Satıcı her şeyi söylemeyi unutabilir.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Eski dodge kamyonlarda 75 beygirlik motor vardı 30 ton yükü dağ bayır demeden çekiyordu. Sizin korktuğunuz konu tork. 90 lık motorda torktan yana korkunuz olmasın.Kullananlardan da şikayet yok diye biliyorum..109 luğa göre muhakkak fark olacak ama fiyatıda farklı bu ölçüde Ve emin olun uzun vadede 109 luğa göre daha az masraf açacaktır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Tek korkum yokuşa vurduğum anda beni mahcup etmesi.Bir önceki focusum TDCI Trend 110 HP idi.Aynı performansı beklemiyorum ama yinede basit olumsuzluk oluşturmasından korkuyorum. 1.3 90 hp cdti astra; 1.4 90 hp d4d corolla bu yollarda gidiyorsa ve millet performans konusunda bu araçlara toz kondurmuyorsa, senin hiç korkun olmasın. Piyasadaki F2,5 şirket araçlarının bir çoğu 90 hp lik versiyon; yolda giderken focus için bak bu 90 hp yavaş gidiyor bak bu 109 hp uçuyor diyormusun? hepsi füze gibi gidiyor maşallah. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 90hp kullanıpda 109hp mi bu aynı performansı veriyor diyen kişiler gördüm. belki yüksek süratlerde fark ediyordur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 90 lık ve 109 luk arasında fazla bir fark yok topspeed de bile cok yakınlar birbirlerine ama hp ve tork daha iyi olsun isterseniz 109luk derim ilerisi için chipleme işlemi falan yaptığınızda farkı hissedeceksiniz.normal sakin kullanımlarda chipli 6,1 şehir içi ortralamaları dahi görebiliyorsunuz.sayıgılarımla.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Şahsi fikrim almışken 109'luk dan olurdu. Nolur , 2-3 hafta daha beklersiniz temiz bişey dek gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Aradaki tek farkı 100 km hızdan sonra rampa çıkarken farkedersin ama çok büyük bir fark olacağını sanmam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 oohh ayak üstü lafıda yedik Keremcim ara arkas'ı bugün elinizde 2005 ghia TDCI varmış de.Takasa giricem astrayla de Kurtul sende kağnıdan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Eren Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 109 beygir tdci focus ile x6 ya kafa tuttum gerisini sen düşün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 2004ghia yı satıp 2005 e binmek mi ? Alper bey var 2.elde tanıdık 15binTL verirse üzerine olur o kağnı değil o cimri cimri :D şayet bundan sonra focus alınacaksa 2010 üstü ve tit. olması gerekir ki şuan için bizi aştığı için Astra aldık saygılar Cimri mi? Focus ilk depo 5,2litre ort. tüketim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap