ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2012 Ne zamandır düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim. Aracım beyaz renk ve ben tavanını siyah parlak folyo ile kaplatmak istiyorum.Daha önce hiç bir aracımda böyle bir şey yapmadım çünki ilk defa beyaz renkli bir aracım var ve bu siyah tavan beyaz renklere çok yakışıyor. Bunu daha önce yaptırıp memnun kalan yada şikayetçi olan varmıdır içinizde? Tek kötü yanının yazın daha fazla sıcaklık çekicek olması diye biliyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yaptır işte canım, bizde görelim..Bişey olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Gümüş gride görmüştüm bikerede çok beğenmedim çok sakil duruyo bence çünkü tavanda sağda solda iki tane siyah plastik yol var tavana o ne derler bavul falan koymak için işte onlar yüzünden çko güzel durmuyor bütünlük olmuyor Vw grubuna yakışıyo bence sadece Alman tayfa işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yaptır işte canım, bizde görelim..Bişey olmaz Yako arabayı altın sarısına kaplatayımmı diye sorsam onada yapta görelim yazarsın senin arabada varmı tavan kaplama Uzun vadede tavanın boyasını bozduğunu falan söylüyorlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 (düzenlendi) Gümüş gride görmüştüm bikerede çok beğenmedim çok sakil duruyo bence çünkü tavanda sağda solda iki tane siyah plastik yol var tavana o ne derler bavul falan koymak için işte onlar yüzünden çko güzel durmuyor bütünlük olmuyor Vw grubuna yakışıyo bence sadece Alman tayfa işte Peki o parçalarıda çıkartıp onlarında üstünden geçirsek kaplamayı Temmuz 19, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Ruhsata işletmek gerekiyor diye biliyorum + sıcaklarda tavana yumurta kırıp pişirebiliriz Focus 3 gri araçta gördüm 1 kez carbon çektirmiş yorumumu sorcak olursanız : orjinal halini tercih ederim beyaz hakkında bilgim yok ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 (düzenlendi) Ruhsata işletmek gerekiyor diye biliyorum + sıcaklarda tavana yumurta kırıp pişirebiliriz Focus 3 gri araçta gördüm 1 kez carbon çektirmiş yorumumu sorcak olursanız : orjinal halini tercih ederim beyaz hakkında bilgim yok ama Birde işin ruhsat kısmı var değilmi polisler tavan için sorun çıkarmıyorlar diye duymuştum ama emin değilim. Temmuz 19, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Uzun vade ? Sökersin zor iş mi 1 sene kalsın Ne boyaymış arkadaş, japoncular diyorsa doğrudur ama Belen abinin aracında var misal... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Küçük şehirlerde bile sorun yaratırken büyük şehirde binbir türlü polis var kesin sorun yaratır ruhsata işletmek şart gibi bir hal alcaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 İşin kural kısımını, boyaya zarar verme, sıcak çekme vs. bişey diyemem ama iyi yapılan kaplamaların beyaz araçlarda çok güzel durduğu kesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 bende burada adam gibi usta olsaydı çokyan yaptırmıştım çok hoşuma gidiyor beyazda özelikle panoramik cam gibi bir goruntu alıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 bende burada adam gibi usta olsaydı çokyan yaptırmıştım çok hoşuma gidiyor beyazda özelikle panoramik cam gibi bir goruntu alıyor gel burda ziebart'a yaptıralım.. görmüş oluruz.. (Yako style) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 gel burda ziebart'a yaptıralım.. görmüş oluruz.. (Yako style) Bende yaptırırsam buradaki ziebart ta yaptırıcam zaten daha önce fiyat falanda konuşmuştum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Eren Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Sakın yaptırma beyaz megane olan bir arkadaşım yaptırdı söktürdükten sonra tavanda sarı sarı lekeler olmuş tinerle çıkartabildiler anca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 gel burda ziebart'a yaptıralım.. görmüş oluruz.. (Yako style) nasıl gelem oralara gelemiyorum ki belki süpriz yapar iskenderuna gittigimde yaptırabılırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap