ismail durmaz Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2012 Arkadaşlar kumanda ile kapıları açtığımda farlar yerine park ampülleri yanıyor! Farların yanması gerekmiyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Başlık tam olsaydı keske. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Hiç böyle bir ihtiyacım olmadı parklar yanıyor ayna altı aydınlatmaları yanıyor sizin ihtiyacınız olan her yer aydınlanıyor neden farlar yansın ki farları yanan bir araç var mı ? ben görmedim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Hiç böyle bir ihtiyacım olmadı parklar yanıyor ayna altı aydınlatmaları yanıyor sizin ihtiyacınız olan her yer aydınlanıyor neden farlar yansın ki farları yanan bir araç var mı ? ben görmedim . Var. Focus da da follow me var bunun tersi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Var. Focus da da follow me var bunun tersi. Evet o normal birşey ayarlayınca farlar yanıyor ama kapıları açarken yandığını düşünmüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Evet o normal birşey ayarlayınca farlar yanıyor ama kapıları açarken yandığını düşünmüyorum Var diyorum ya bende Focus'da yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur S. Y. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 (düzenlendi) Zaten normalde de kilit açıldığında park lambaları yanıyor. Farlar araba çalışınca devreye giriyor. Farların da araba çalışınca "kendiliğinden" devreye girmesi için otomatik farın aktif olması gerekiyor. Otomatik farlar aktifken araçtan indiğinizde yolunuzu aydınlatmak amacıyla farlar bir süre yanıyor. Bunun süresini de yol bilgisayarından ayarlayabilirsiniz. Temmuz 19, 2012 Onur S. Y. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ismail durmaz
Arkadaşlar kumanda ile kapıları açtığımda farlar yerine park ampülleri yanıyor! Farların yanması gerekmiyor mu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap