Bora A. Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2012 Arkadaşlar,Sony Sony dedik,bazılarımız bekledi ısrarla,bazılarımız sabredemedi aldı,bazılarımızın umrunda olmadı,bazılarımız takıntı yaptı...Ve sonunda SONYli Ford Focus 3 deki SONY SES SİSTEMİ ni inceledim ve test ettim...Sonuç Görüşüm: Mevcut DAB sistemli ses sistemine 10 basar !!!! Fotolar geliyor...Fotolarla yorumlarım da geliyor....Bekleyin....Aaaaaz Sonraaaaa..... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Aman sakince gelsin de Hayırlı olsun 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Beklemedeyiz Bora abi yorumlarıda, fotolarıda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selçuk tanrıverdi Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 hadiiiiiiii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Fotolar çevriliyor...Cep tel dan da görülecek şekilde yapıyorum...Beklerken ön başlangıç olarak yazyım....Baktığım araba TİTANYUM SMART PAKETLİ 1.0 ECOBOOST FOCUS 3....Aracın içindeki değişiklikler sadece Gösterge Ekranı ve Sony Ses sistemi ile sınırlı kalmamış...3 ufak değişiklik daha var !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 İşte İlk Foto....Arabamız bu...TİTANYUM SMART PAKET FOCUS 3 1.0 ECOBOOST ....sedan ve siyah renk..... Bildiğim kadarıyla 1.0 Ecoboostta henüz Titanium donanım getirilmedi satış için...Bu araç Ankara Otokoçta Test aracı olarak bulunuyor..... Gösterge arasındaki ekran Smart Paketle birlikte Avrupalı oluyor...O dandik Dot-Matrix ekran tarihteki yerini alıyor....Ben bu ekrana iyi kötüde olsa 10 ay evvel kavuşmuştum....Ekran özellikleri aynen benim bu ekranla ilgili açtığım konudaki gibi sanırım...Anahtar olmayınca ekranı açamadım açıkçası.... Sony kapağı ,çok şık duruyor....C-Max de de Sony var ama nedense Focus 3 deki Sony çok daha şık geldi bana....Bilmiyorum bakış açısı belki de.... Yakup Tekno Paket olabilir çünkü far kolunda yukarı ve aşağı oklar ve far düğmesinde de kademeler vardı.... Ekran büyümüş ancak dot matrix ekranın cam çerçevesi daha geniş olduğundan sanki bundan büyükmüş gibigeliyor insana....Ekranın çözünülürlüğüne diyecek yok...Cep telefonlarındaki yüksek çözünürlüklü ekranların aynısı..... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Bunda tekno paket de mevcut. Ayrıca titanium 1.0 suan sipariş'e açık. Ama listelerde yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Sony ve bu ekranlarda daha güzel duruyor. Parasını hakeder bu paket. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Yakup Tekno Paket olabilir çünkü far kolunda yukarı ve aşağı oklar ve far düğmesinde de kademeler vardı.... Aynen bora abi, fakat ekranlar felan aynı tekno olması artı degil yani. Bunla aynı ici. Ben ön camdaki üniteyi görünce söyledim. O artık sadece tekno ile büyük olacak diğerleri sadece ışık ve yağmur için olacak. Yani ufak sensör paketli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Klasör içindeki şarkılar eski sistemde çalış sırasında tek tek gözükürken sony de 3 şarkı birden gözüküyor..... Yukarıda da dediğim gibi gösterge arası ekranda genişlemiş...Ger iki ekranda animasyonlu FORD yazısıyla birlikte açılıyor...İlginç bir görüntü oluşuyor...Hem ortada hem sürücü önünde hareketli ford yazıs beliriyor...Hoş.... Basları sonuna kadar açtım....Ne arka kapılarda ne de önlerde hiçbir zırıltı falan olmadı...Yalnız ön kapı tweeterları cızırdama yaptı...Sanırım Sonydeki çıkışlar daha yüksekti.... İçerideki UFAK DEĞİŞİKLİKLERDEN 1.Sİ : Aux ve USB kol dayama içine alınmış !!! 2.DEĞİŞİKLİK İSE : Titanyum donanımdan itibaren EL FRENİ KOLU DERİ KAPLAMA !!! 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 :(:(:( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Yalnız bu aracın el freni deri kaplaması hatalıydı,çünkü çıkıyordu yerinden !!! Bir an için alıp gidesim geldi,ama arabaya o kadar dikkatle bakan fotoları çeken ben olunca kesin benden bilirlerdi bi dahada yüzüm olmazdı oraya gitmeye...eheheheheüüüüüü...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Ayrıca Titanium el freni deri kaplı olmuş çok hoştu, bilmem farkettinizmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Ayrıca Titanium el freni deri kaplı olmuş çok hoştu, bilmem farkettinizmi Onu yazıyorum ya işte.... By Rockerroller at 2012-07-20 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Afedersin Boracım dinlemekteyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap