Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Bunlar Sony li sistemler zaten bendeki gibi satılık mı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 hoparlör taktırması bir şey değilde o canım kapı döşemelerini söktürmek işime gelmiyor. Eskisi gibi takamazlar ses yapar diye endişe ediyorum. En iyisi focusun biraz daha eskiyip gözden azıcık düşmesini beklemek işini iyi bilen birini bulduktan sonra kapıların sökülüp takılması çocuk oyuncağı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Arabami servise getirdim led sorunundan bikiyorsunuz. Oaradada 1.0 ecoboost ve sonye baktim. Plakasi yoktu otoparkta biraz dolastim. 1. ve 2. vites olarak gayet seri yakit tuketimini bilemem ama birde sonyi denedim iste tabi uzuldum kacirdigima ama hic bir sekilde sonradan takmak icin degmez. Suanki sistemle oyle aman aman fark yok. Sonrada Ferhat abi takilan sistem daha da guzel olacaktir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 takilan sistem daha da guzel olacaktir Daha önce demiştim yine diyorum.Ne olursa olsun ister sony ister piooner anfi destekli bir ses sisteminin kalitesini asla veremezler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Daha önce demiştim yine diyorum.Ne olursa olsun ister sony ister piooner anfi destekli bir ses sisteminin kalitesini asla veremezler. Verme iddaası yok zaten boşuna yormayın kendinizi sizin yaptığınız sistemlere firmalar min 3.000 lira ister böyle bedava vermez.. Donanım'ı modify ile karıştırmayınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Verme iddaası yok zaten boşuna yormayın kendinizi sizin yaptığınız sistemlere firmalar min 3.000 lira ister böyle bedava vermez.. Donanım'ı modify ile karıştırmayınız. 3000 az olur wv de 3900 tl istiyor audi bmw çok daha fazlasını ister ama işin gerçeği o paranın yarısına aynı hatta dahada güzel ses veren sistemler yaptırmak mümkündür tabi amaç hava atmak ise ayrı Örnek olarak audi de sırf o hoperlörlerin üzerinde bose markasını görmek için para verenler var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Verme iddaası yok zaten boşuna yormayın kendinizi sizin yaptığınız sistemlere firmalar min 3.000 lira ister böyle bedava vermez.. Donanım'ı modify ile karıştırmayınız. Şöylede bişi var arabamı şuan alıyor olsam kesinlikle sony olasun derdim farkını öderdim. Şöylede bişi var o sonyi yapmak istediğim gibi Alpine la değiştirirmiydim bilemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Şöylede bişi var arabamı şuan alıyor olsam kesinlikle sony olasun derdim farkını öderdim. Şöylede bişi var o sonyi yapmak istediğim gibi Alpine la değiştirirmiydim bilemiyorum Ben olsam değiştirirdim.En büyük keyfimdir araba kullanırken müzik dinlemek hele bide uzun yola çıktıysam değmen keyfime Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Ben olsam değiştirirdim.En büyük keyfimdir araba kullanırken müzik dinlemek hele bide uzun yola çıktıysam değmen keyfime Fethiyeye gidicem abi arabamlada ses sistemi yetişmicek gibi dönüşte artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yaa ben ahada geldim 13 saate ankaradan bodruma,ne sony var nede super hoparlörler... Gayette iyi dinledim muzikleri zaten 5-8 arası açabildim sesi Esim Kayınvalide Oğlan müzik mi dinleyebiliyosun ...Ben Sonyyi sesi için diilde görüntüsü icin taktirttiricam ....Tweeteri falanda taktirttiririm belki ama dedigim gibi sirf goruntu icin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 hani satıyordun...bugün dedim Bora yok adam geldi içime doğmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yaa ben ahada geldim 13 saate ankaradan bodruma,ne sony var nede super hoparlörler... Gayette iyi dinledim muzikleri zaten 5-8 arası açabildim sesi Esim Kayınvalide Oğlan müzik mi dinleyebiliyosun ...Ben Sonyyi sesi için diilde görüntüsü icin taktirttiricam ....Tweeteri falanda taktirttiririm belki ama dedigim gibi sirf goruntu icin... Sadece ekran+panel başka hiçbir şeye gerek yok, dinle beni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Sadece ekran+panel başka hiçbir şeye gerek yok, dinle beni Bide ona uygun çerçeve abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Bide ona uygun çerçeve abi onu söylemeye gerek duymadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 onu söylemeye gerek duymadım Bugun cektim iste su goruntu bize yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap