Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Belki komple satarim arabayi bellimi olur ) Ben su fani dunyada kar zarar hesabi yappmadan zevklerine gore yasayan bir adamim sagim solum belli olmaz ... Rock Forevaaaaaa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 tam maliye bakanı olucak adamsın vala.....türkiyeye... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Bugun cektim iste su goruntu bize yeter Bu görüntüyü en fazla 400 TL ye yaptırttiririm sanırim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Bu görüntüyü en fazla 400 TL ye yaptırttiririm sanırim Valla Bora abicim bende talibim 400 nakit hemen verebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 tam maliye bakanı olucak adamsın vala.....türkiyeye... Maliye bakanını yiyeyim bize bişiii olmasın kanka ... Şöyle güzel yerler dururken biz kafaya sonyyi cartı curtu mu takicaz , çok kafam bozulursa sataeim arabayi gider borcunu oder sonrada yayan takîlirim cokda fifi yani )))) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Sen bu görüntüyü ekran dahil 400 e yap ben sana 500 vericem bunlar için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Ben 600 veriyorum.... Ertesi gün 700'e babamın oğluna okuturum nasıl olsa 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Hahahaha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 biraz şey gibi oldu...hımmmm nasıl derler...gelsen bunu yap bide beni öp gibi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Maliye bakanını yiyeyim bize bişiii olmasın kanka ... Şöyle güzel yerler dururken biz kafaya sonyyi cartı curtu mu takicaz , çok kafam bozulursa sataeim arabayi gider borcunu oder sonrada yayan takîlirim cokda fifi yani )))) beni örnek alıcan yani....eee hani düne kadar buruşukkkkkkkkkkk...yürü git len diyodun bana...koymıycakmı sana o hal... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 sıraya bende gireyim belki bize düşer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 sıraya bende gireyim belki bize düşer Lütfen ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Ankarada bulurum ben o ekranıda çerçeveyide kelepir fiyata hiç sorun diil ama araştırmam lazim bulursam fazla benim bulamayacagımı sananlara 600 e okuturum ehehehuuuuu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Hadi yapta, alanlar alsın işte.. dua alırsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Lütfen ama Görmedim Yakup lütfen kusura bakma. Mesajda yazmamışmıydım ismimi Yılmaz Tunç nasıl değişirsen artık nicki kabulum :9 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap