Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Bu linkte aşağılara doğru inin detaylı fotoğrafları mevcut http://www.aliexpres...holesalers.html evet inceledik bunu. Sanki sub çıkışı yok alette. anfi bağlayacaklar için handikap oluşturabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 evet inceledik bunu. Sanki sub çıkışı yok alette. anfi bağlayacaklar için handikap oluşturabilir. Geldim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Geldim ben hoşgeldin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Geldim ben 1.0 testine mi gittin? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 evet inceledik bunu. Sanki sub çıkışı yok alette. anfi bağlayacaklar için handikap oluşturabilir. o sorun değil bizim şu anki teyp tede anfi çıkışı yok ama bir aparat ile yine sub bağlanabiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Lütfen açtığım konuyu başka muhabbetlerle bozmayınız Yakup Bey,1.0 Testinizi başka yerde yazınız,banane motorsiklet motorlu Focus testinden canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 (düzenlendi) Bunlar çok tehlikeli işler... Ağustos 1, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 İşin içine böyle ne idüğü belirsiz çinliler giriyorsa hemen kaçacaksınız beyler Aman Aman diyeyim ben size...Orjinal olmayan hiçbir parçayı F 3 e takmayın,araba çok teknolojik ve elektronik yapıda..Büyük riske girersiniz .Söylemedi demeyin....İşin içine böyle ne idüğü belirsiz çinliler giriyorsa hemen kaçacaksınız beyler Aman Aman diyeyim ben size...Orjinal olmayan hiçbir parçayı F 3 e takmayın,araba çok teknolojik ve elektronik yapıda..Büyük riske girersiniz .Söylemedi demeyin.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Akrabamda Sony'li Focus'u test ettik. Focus 2'de daha iyi gibi geldi bana.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Akrabamda Sony'li Focus'u test ettik. Focus 2'de daha iyi gibi geldi bana.. Geldisi fazla zaten öyleymiş diye duydum ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Geldisi fazla zaten öyleymiş diye duydum ben Focus 2'yi dinlerken tamam işte Sony budur Sistem budur diyordum.. 2005 1.6 Ghia Sony'li sistemi dinlemiştim.. Hem yüksek ses Hem Kaliteli ses hemde akustik olarak.. Fakat F3'te bu cezvedici özelliği yakalayamadım ; Biraz hayal kırıklığına uğradım yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 F2 lerdeki sony çok güzeldi hala çok ararım Bu arada Bu sonylerin sadece paneli sony geri kalan kısmı arçelik tarafından üretiliyor Eğer teybiniz bozulursa arçelik servisine danışırsanız açıklarlar size Arçelikte teknisyen bi abim söylemişti ne derece doğrudur bilemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ne alaka ya Mal Portekiz ürünü.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Abi bilmiyorum öyle söyledi kendisi çoğu parçası arçelik dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2012 F2 lerdeki sony çok güzeldi hala çok ararım Bu arada Bu sonylerin sadece paneli sony geri kalan kısmı arçelik tarafından üretiliyor Eğer teybiniz bozulursa arçelik servisine danışırsanız açıklarlar size Arçelikte teknisyen bi abim söylemişti ne derece doğrudur bilemem Yok artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap