Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Sony ses sisteminde kullanılan hoparlörlerin çıkış güçleri ile mevcut ses sistemindeki hoparlörlerin çıkış güçlerinin aynı olduğu söylendi serviste bana..Fakat buradan gördüğüm kadarıyla çıkış güçleri farklı...Kafam karıştı gerçekten yav...Şu arka kapıdaki hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum,ama tweeterı içinde olanlar varmış,nasıl bişeydir onlar ? Arka kapılara 16,5 cm coaxiel yani kendinden tweeterlı hoperlör takıcaksın ben öyle yaptım şahsen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Arka kapılara 16,5 cm coaxiel yani kendinden tweeterlı hoperlör takıcaksın ben öyle yaptım şahsen Niye component almadın sen? 16,5 hop direk oturdumu yerine kasnak yapıldımı? direk oturduysa bende alayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Niye component almadın sen? 16,5 hop direk oturdumu yerine kasnak yapıldımı? direk oturduysa bende alayım Tweeter icin yer yok kesme olmasin dedim Valla cuk diye oturdu diye biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Tweeter icin yer yok kesme olmasin dedim Valla cuk diye oturdu diye biliyorum Mantıklı marka model rica ediyorum ozaman, ben mediamarkttaki adama JBL ufak geldi diyince hepsi öyle olur ozaman demişti banada mantıklı gelmişti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 16,5 doğrudur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Mantıklı marka model rica ediyorum ozaman, ben mediamarkttaki adama JBL ufak geldi diyince hepsi öyle olur ozaman demişti banada mantıklı gelmişti Ses sistemi taktirdim ya ben komple Ozan hic takip etmiyosun ya alpine type-G serisi taktim onlere kompenant arkalar koaksiyel subwooferda 25cm edison 5 kanal anfi Alpine sitesine gir hoperlorlerde gorursun type-g 16.5cm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 (düzenlendi) Ses sistemi taktirdim ya ben komple Ozan hic takip etmiyosun ya alpine type-G serisi taktim onlere kompenant arkalar koaksiyel subwooferda 25cm edison 5 kanal anfi Alpine sitesine gir hoperlorlerde gorursun type-g 16.5cm Ayıp ettin ya biliyorum da girip modeli bulmak zor geldi bi bakıyımda mediamarktta filan denk gelirse alır denerim 16,5 doğrudur. Engin abi JBL küçük gelmişti Hatta yazmıştım o zaman, olmama ihtimalini düşünmediğimden önce puntonun 2sinide söktüm orjinallerini taktım komple topladım ettim. Focusu söktüm takamayınca puntoyu bi daha söktüm Ekim 30, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Konunun tartışıldığı ana yeri buldum..Burdan devam edelim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap