Gökhan Musapaşaoğlu Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2012 Arkadaşlar selamlar, Bir araba almayı düşünüyorum bütçem maksimum 55tl:) şimdi focusa gittiğim zaman bana denilen fiyatlar yeni gelen titanu. ford focus benzinli sedan beyaz renk 49tl. yada eski style yani park edebilme özelli falan olan hb kasası dizel 55tl kırmızı renk bu ikisi arasında kaldım sedan alıp lpg taktırmayı düşünüyorum baktım çok yakıyor:) sitede hiç lpg taktıran var mı varsa memnun mu yada dizel mi alayım çok kararsız kaldım aslında bir el atarsanız çok sevinirim:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Hb opak tdci titanium Smart Alacaksın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Musapaşaoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Hb opak tdci titanium Smart Alacaksın o dediğin yanlış bilmiyorsam 55 i çok aşıyor.D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 o dediğin yanlış bilmiyorsam 55 i çok aşıyor.D 56 - 56.5 gibi ayarlarsın. Ama şuan bulmaz zor olur yada sipariş geçip bekleyeceksin 1 ay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Buarada http://www.focusclubtr.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules 1- B Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Dizel tercih etmelisin gibi gözüküyor.....LPG ile uğraşmak yerine...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Burada yazılanların başlıkla ne alakası var anlamadım ben?Araba tavsiyesi isteniyorsa yeni donanımlar hakkında diye niye bir başlık açılmış? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Ramazan yaw..işte..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Yaptığınız km, kullanım tarzınız, beklenti ve ihtiyaçlarınıza göre değişir benzinli yada dizel durumu. Ben kendi durumuma göre 1.6 atmosferik benzinli yada 1.0-1.6 ecoboost turbo benzinli tercih ederdim. Siz, beklenti, ihtiyaç ve isteklerinizi iyi belirleyip, kriterlerinizi ona göre oluşturursanız ondan sonra bütçenize uyan en optimum aracı alırsınız. Yoksa belirttiğiniz 2 donanımda motorda güzel seçenekler ama kişiye göre beğeni ve tercih değişir. Kötü araç yok, beklentilere göre yanlış tercih edilen araç var. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Bence 1.0T Titanium smart alın, hem alırken kazanın hem yakıtta kazanın hem de vergi yükünüz azalsın. Çok uzun yollar yılda 20-25 bin km yapıyorsanız ve bir kaç yıl icinde satmayı düşünüyorsanız Tdci daha iyi bir tercih olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünal Ercan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Arkadaşlar selamlar, Bir araba almayı düşünüyorum bütçem maksimum 55tl:) şimdi focusa gittiğim zaman bana denilen fiyatlar yeni gelen titanu. ford focus benzinli sedan beyaz renk 49tl. yada eski style yani park edebilme özelli falan olan hb kasası dizel 55tl kırmızı renk bu ikisi arasında kaldım sedan alıp lpg taktırmayı düşünüyorum baktım çok yakıyor:) sitede hiç lpg taktıran var mı varsa memnun mu yada dizel mi alayım çok kararsız kaldım aslında bir el atarsanız çok sevinirim:) senede 15bin km üzerinde yol yapıyorsanız hiç düşünmeden dizel, donanıma bakmadan. ecoboost focus almayacaksanız benzinli olayına hiiiiç bulaşmayın. benzinli focuslar aşırı yakıyor , lpgnin de bir sürü dezavantajı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 senede 15bin km üzerinde yol yapıyorsanız hiç düşünmeden dizel, donanıma bakmadan. ecoboost focus almayacaksanız benzinli olayına hiiiiç bulaşmayın. benzinli focuslar aşırı yakıyor , lpgnin de bir sürü dezavantajı var. Aşırı derken neye göre ? Kaç litre mesela? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Otomatik ile bile Ankara şehiriçinde 7,7 gibi ortalama ile kullanan arkadaşlarımız mevcut. Atmosferik benzinli ve otomatik bir araç için çok iyi bir değer bence. Kulaktan duyma klişe cümlelerle değilde verilerle yönlendirme yaparsak, daha iyi olur kanımca. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Focus 2 derseniz ok ama 3 bayağı bir tüketime oynamış.. Çok aşırı asla diyemem. Zaten katalog ortaya koyuyor herseyi. Fazla konuşmaya da gerek yok 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünal Ercan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 siz de biliyorsunuz ki o araç hiçbir zaman dümdüz rüzgarsız yolda boş ve sabit hızla gitmeyecek. Turbo olmadığı için zaten ara hızlanmaları düşük oluyor. şehir içi 8L/100km'nin üzerindeki değerler zaten yüksek. (honda civic de çok yakanlardan) katalog değerine kafadan %10 ekleyin atmosferik için. Motor devirini 2bin civarında tutmak da ayrı bir stress konusu. ( istanbulda köprü trafiiğine takılanlar daha iyi bilir şehir içi trafiğini ) Örnek; VW jetta, mitsubishi lancer, suzuki swift. focus ecooboost, bmw1.16, gibi benzinli araçlar. bakın bunların yakıt tüketimine, hem katalog verisi düşük, hem de pratikte veriler çok şaşmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap