Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Ünal bey, elma ile armut kıyaslanarak aşırı yüksek demek yersiz.. Sizin söyledikleriniz hatalı degil ama tamamen yetersiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 hocam vücut lens mi...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Ünal bey, elma ile armut kıyaslanarak aşırı yüksek demek yersiz.. Sizin söyledikleriniz hatalı degil ama tamamen yetersiz. arkadaşım paso elma armut başka meyve bilmiyonmu...kavun karpuz mesela mevsim meyvesi onu karıştırsak olmamı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünal Ercan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Yakup Bey, genel olarak aynı paraya turbo araç almak varken atmosferik araç almak ne kadar doğru onu sorgulamak lazım diyorum aslında. başta sorulan soru... focus tdci 5.7L yakıt tüketimi var (agresif de kullanabilirsiniz) şehir içi. diğeri atmosferik benzinli 8.1L (sakin kullanırsanız) benzin mazot farkını da hesaplayın. neredeyse yarı yarıya, sizce çok değil mi ?? bence aşırı, ama tdci ile mesela ecoboost 1.0L (turbo benzinli) arasında çok da fazla bir fark yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Yahu ben size katılıyorum haklısınız dedim hatta forum olmasa daha açık kelimeler de kullanırım da yazmamıyorum. Bu devirde turbo varken digerlerini ben almam. Ayrıca yine hayatılısınız elmaya bakarak armut a çok diyorsunuz. Boyle kıyas olamaz otomobilde. Ayrıca 8 asla çok degil bu motora gore Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Bende istanbul da atmosferik ile 7 litrenin altındayım, bu nasıl oluyor.(yol bilgisayarı verisi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar selamlar, Bir araba almayı düşünüyorum bütçem maksimum 55tl:) şimdi focusa gittiğim zaman bana denilen fiyatlar yeni gelen titanu. ford focus benzinli sedan beyaz renk 49tl. yada eski style yani park edebilme özelli falan olan hb kasası dizel 55tl kırmızı renk bu ikisi arasında kaldım sedan alıp lpg taktırmayı düşünüyorum baktım çok yakıyor:) sitede hiç lpg taktıran var mı varsa memnun mu yada dizel mi alayım çok kararsız kaldım aslında bir el atarsanız çok sevinirim:) Sana fiyatları bi 4 bin 5 bin fazla demişler.Style paketli olan aracı pazarlıkla 51 bin civarlarına alırsın.Daha geçen bir arkadaşımız 56 bin tl civarında titanium donanımlı gri renk sedan aldı. 55 bin tl civarına düz plus olmayan opak renk bir titanium donanımı rahat rahat alırsınız Temmuz 21, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Gri sedan style'ı suan 53-54'den aşağı bulmak çok zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 (düzenlendi) Ben yılda şehir içi 5000-6000km yapıyorum dizel benim için sokağa atılmış para benzinli araçların hem sürüşü zevkli hem bi dizel araca göre sessiz Temmuz 21, 2012 Aybars Altay tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Sizin yerinizde olsam dizel titaniuma yönelir onu zorlardım,Yakubunda dediği gibi hb,opak renk ve smart paket güzel olur.Fiyatlarda listeye aldanmayın ford'da pazarlık ve araştırmayla 4-5 bin ucuza almak mümkün listeye göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 5-6bin KM mi hay maşallah bunun sırrı nedir bi açıklasanız 2010da 80binde aldığımız f12004 ü 2012 de 150binde sattık Biz mi çok biniyoruz siz mi az biniyorsunuz 27 haziranda aldığımız araç daha 1 ay bile olmadı 18binde aldık 22.5 binde Antalyada okuyorum mesafeler çok uzun değil okul-yurt arası en çok gidiyorum bazende binmiyorum bisiklet kiralıyorum bazen canım sıkılıyo sadece çay içmeye kemere gidiyorum aslında kasmıyorum kendimi ama ankaraya geldim geleli km arttı mesafeler uzak burda:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Musapaşaoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Sana fiyatları bi 4 bin 5 bin fazla demişler.Style paketli olan aracı pazarlıkla 51 bin civarlarına alırsın.Daha geçen bir arkadaşımız 56 bin tl civarında titanium donanımlı gri renk sedan aldı. 55 bin tl civarına düz plus olmayan opak renk bir titanium donanımı rahat rahat alırsınız valla dostum Ankarada o fiyata o arabayı bulana saygı ile bakarım:) hatta şehir dışında varsa oradan da gelip alabilirim ama malesef Ankarada o fiyata yok. 49 tl beyaz benzinli titaniyum Ankarada son malesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 (düzenlendi) valla dostum Ankarada o fiyata o arabayı bulana saygı ile bakarım:) hatta şehir dışında varsa oradan da gelip alabilirim ama malesef Ankarada o fiyata yok. 49 tl beyaz benzinli titaniyum Ankarada son malesef O zaman tek tercih sene içinde yapacağın yol dur.Senede en az 15 bin km nin altında yol yapıcaksan kesinlikle benzinli al ama yok yol yaparım dersen titanium benzinli alacağına style tdci bak derim.Benim aracım style paket tdci benim için titanium donanımdan tek belirgin ve keşke bendede olsaydı dediğim şey otamatik klimadır.Yani style paket bence yeterli bir pakettir ama ben düz titanium değil titanium x palet alıcam dersen işte ozaman style paket çok aşağıda kalıyor donanım açısından Bu arada ford un atmosferik benzinli araçların performansı diğer muadillerine göre üstün olabilir fakat tdci lar yada ecoboostlar kadar performanslı değil diye duyuyoruz ki siz tüp takmaktan bahsediyorsunuz.Titanium donanımlı bir araç alıp ona tüp takıp rampalarda style donanımlı tdci ve ecoboostlara yol vermek istiyorsanız tercih sizin. Ya dizel alın yada benzinli ama benzinliye tüp taktırıp performans kaybının gereği yok yinede tercih sizin.En iyi ihtimalle 125 bg lik bir araca tüp takıldığında 15 bg lik bir kaybınız olucak. Temmuz 21, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Abi yerin dibine sokmanın alemi yok doğru vites ile kimseye yol vermezsin. Ağır yük harici zorlamaz. 1.0 eb varken o alınmalı bu da ayrı mesele Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Arkadaşların dediği gibi yılda 15-20 binden fazla yol yapıyosan TDCI al. Performansı mükemmel bastımmı gaza homurduyo valla motor daha bi zevk veriyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap