Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 km henüz 500 de iken 32 kuruş dizel yakıt tüketimi normal mi, yoksa standartların biraz üzerinde mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Gri sedan style'ı suan 53-54'den aşağı bulmak çok zor. siyah sedan tit+plus paket 58 bin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 km henüz 500 de iken 32 kuruş dizel yakıt tüketimi normal mi, yoksa standartların biraz üzerinde mi? Istanbul yogun trafikte 26-27 kurusu geçmiyor. En kötüsü 7-7,1lt gibi oluyor tüketim. Ayağınız alisir zamanla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 benim değerler de zaten sürekli kısa mesafelerde şehir içi ve tırmanma yoğunluğu olan yollar. Normal o zaman. Motor bir kaç bin olunca biraz daha düşer sanırım. 45 kuruş tüketimli Kyron dan sonra; yok böyle ekonomik bir araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 siyah sedan tit+plus paket 58 bin Tit Smart ise alınır plus ise acele etmeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Tit Smart ise alınır plus ise acele etmeyin. yok ben kendi alış fiyatımı yazdım. smart tan hiç bahsetmedi Atılgan. Farkı nedir ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 (düzenlendi) Abi yerin dibine sokmanın alemi yok doğru vites ile kimseye yol vermezsin. Ağır yük harici zorlamaz. 1.0 eb varken o alınmalı bu da ayrı mesele Yok ya ne yerin dibine sokması muadillerinden üstündür dedim okumadınmı yako.Ama şuda var 1.6 hacimli motorlarda performans olarak dizel olsun benzinli olsun turbolu bir araç biraz daha performans veriyor işin açıkçası.Birde arkadaş tüp takmaktan bahsediyor ayriyetten ben tüplü hali ile turbolu araçlara rampada yol verir dedim yanlışmıyım ?? 125 bg lik araç 110 beygirlere düşecek en iyi ihtimalle tüplü kullanımda.Onun yerine 1.0 lık ecoboost çok daha iyi olur. Temmuz 21, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 yok ben kendi alış fiyatımı yazdım. smart tan hiç bahsetmedi Atılgan. Farkı nedir ki? Atılgan'ın bahsetmemesi normal çünkü yeni değişti. Not etseydiniz keşke iletiye neyse. Smart; http://www.focusclubtr.com/topic/2813-focusun-yeni-donanim-listesi-temmuz-2012-degisiklikleri/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Yok ya ne yerin dibine sokması muadillerinden üstündür dedim okumadınmı yako.1.6 hacimli motorlarda performans olarak dizel olsun benzinli olsun turbolu bir araç biraz daha performans veriyor işin açıkçası.Birde arkadaş tüp takmaktan bahsediyor ayriyetten ben tüplü hali ile turbolu araçlara rampada yol verir dedim yanlışmıyım ?? doğrusunuz adaşım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Yok ya ne yerin dibine sokması muadillerinden üstündür dedim okumadınmı yako.1.6 hacimli motorlarda performans olarak dizel olsun benzinli olsun turbolu bir araç biraz daha performans veriyor işin açıkçası.Birde arkadaş tüp takmaktan bahsediyor ayriyetten ben tüplü hali ile turbolu araçlara rampada yol verir dedim yanlışmıyım ?? Valla abicim yerine göre değişir ben kaç yıldır 2 motoruda kullanıyorum böyle emin konuşamıyorum. Altı üstü ikiside benzer motorlar bunların arasında dağlar yok.Sürmesini bilmeyen için t.dizel en iyi seçecek.Böyle söyliyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Atılgan'ın bahsetmemesi normal çünkü yeni değişti. Not etseydiniz keşke iletiye neyse. Smart; http://www.focusclub...degisiklikleri/ e tek eksiğim sony o zaman. Diğerleri var zaten. Mevcut ses sistemi de yeterli benim için zaten. Bir laz atasözü der ki; Sevduğuni alamayisan, alduğuni sevecesun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 e tek eksiğim sony o zaman. Diğerleri var zaten. Mevcut ses sistemi de yeterli benim için zaten. Bir laz atasözü der ki; Sevduğuni alamayisan, alduğuni sevecesun Kesinlikle. Bu başlık tavsiye başlığı siz fiyat yazarken ''satın aldığım'' diye belirtmediğiniz 'teklif' sandım ve tavsiyede bulundum. Keyifli Forumlar Size 2 sorum var; el freni deri mi kaplı? usb ve aux girişleri kol dayama içinde mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 (düzenlendi) Valla abicim yerine göre değişir ben kaç yıldır 2 motoruda kullanıyorum böyle emin konuşamıyorum. Altı üstü ikiside benzer motorlar bunların arasında dağlar yok.Sürmesini bilmeyen için t.dizel en iyi seçecek.Böyle söyliyim. Ulen yako yine lafı soktun arada.Ben 21 yaşımda benzinli 206 aracımla karşıyaka bayraklıda yarışlara giderdim taki aracın vites kutusunu dağıtana kadar.Bilmiyom ya benzinli kullanmayı ondan heralde . Beni böyle konuşturma yaşlandığımı farkediyom keyfim kaçıyo Temmuz 21, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Kesinlikle. Bu başlık tavsiye başlığı siz fiyat yazarken ''satın aldığım'' diye belirtmediğiniz 'teklif' sandım ve tavsiyede bulundum. Keyifli Forumlar Size 2 sorum var; el freni deri mi kaplı? usb ve aux girişleri kol dayama içinde mi ? ikiside evet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2012 Ulen yako yine lafı soktun arada.Ben 21 yaşımda benzinli 206 aracımla karşıyaka bayraklıda yarışlara giderdim taki aracın vites kutusunu dağıtana kadar.Bilmiyom ya benzinli kullanmayı onadan heralde Ben sana demiyorum ki, genel soru sordun bende genel cevap verdim. Doğru düzgün güçlü araç kullanmayan herkese t.dizel zaten ilah gibi gelir düşük devirde maksimum kazanç sağlayabildiği için. Herneyse anlaşılmışımdır diye düşünüyorum. Performans için devrini iyi ayarlıyamıyorsan t.dizel en kolay yol olur bunun için. (size değil cevap genel) ikiside evet Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap