M.Gökhan Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Açıkladılar, bir önceki sayfada isimlerini yazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 (düzenlendi) http://haber.mynet.com/iste-o-114-urun-644352-guncel/ Ağustos 4, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Ah şu iletileri kopyala yapıştır yapmadan bir baksak... ne güzel olacak.. Link ver daha iyi abicim.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Ah şu iletileri kopyala yapıştır yapmadan bir baksak... ne güzel olacak.. Link ver daha iyi abicim.. halletim yako pardon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Su firmamı bu nedenle şimdilik değiştirdim. Sorun çözülmüş olsa da yemek ve çayda damacana su kullanmaya devam etmek çok içime sinmiyor. Sonunda platiğin ne olduğunu bilen biriyim. Su arıtma cihazı tavsiyesine ihtiyacım var. Fakat gerçekten kullanmış ve menun olanlar marka model söylerse seviniririm. Çelik gövdeli ve eski tip olanlar en sağlıklı olanı gibi duruyor. Yerli malı kaldı mı onu bilmiyorum. Tezgah altına girmesi mutfak dolap tasarımından dolayı mümkün değil. Kana kana musluktan su içtiğim günler ne kadar uzakta kaldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Bizim evde yaklaşık 5 yıldır 1,5 lt'lik Uludağ'daki kaynaktan doldurulan su kullanılıyor. Taşıması biraz zor olsada bakteri konusundan uzak olmaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Ben haftada uc damacana almaktan biktim aritmaya gectim rahat ettim tavsiye edilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 (düzenlendi) Bu sulardan Karlık Madran'ı kısa bir süre evde kullanmıştık 2.5 sene önce.. İçinde bir takım pariküller görmeye başlayınca bırakıp Nestle'ye geçmiştik.. Damacanalarının dışı da pis geliyordu zaten. Kabalak'a şaşırdım ben. Eskişehir'de pek bir överler. Epey geç bir cevap olacak ama bu Eskişehir'in suyu olan Kalabak değil. Kabalak diye bir marka. Zamanında çok geyiğini yapmıştık. Arıtma suyu kullananların da sudan alacakları mineralleri maden suyu gibi kaynaklarla dengelemelerini tavsiye ederim. Arıtma cihazları genelde bir filtre sistemi ve aktif karbondan oluşan bir adsorbant kullanıyor. Bu yalnızca suyun içindeki iri partikül ve iyonları yakalar. Ayrıca mikrobik, bakteriyel açıdan bir faydaları yoktur ( bildiğim kadarıyla) Şişeleme sular genelde bu işlem için ozonloma ya da klolarlama kullanırlar. Biz arıtma suyu kaynatarak kullanıyoruz genelde. Bir de laboratuvarda de-iyonize su olarak. Ekim 25, 2015 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Saka'ya gectik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Çeşme suyu (Izmir değil ) favorim. Bkn. Küçük temiz Anadolu ilcesinde yaşamanın faydaları No.84 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Saka'ya gectik... Alperen'im AOÇ birdene PH da iyi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Alperen'im AOÇ birdene PH da iyi.. Daha once AOC de kullandik abi.. Tadi cok yumusak geldi bana pek begenemedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilmiş Mesaj Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Önerilmiş Mesaj Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Çok iyi bir kaynakça, sanki daha önce paylaşmıştım ama...http://www.gidahareketi.org/su/ Biz uzun süredir Şırlan kullanıyoruz ve memnunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Çeşme suyu (Izmir değil [emoji4] Ne bu simdi? Espri mi? Sakaysa komik degil ciddiyse hos degil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 E adam toroslardan gelen suyu içiyor, kaynağından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Cem Boneval,
1 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap